Show voor Jong en Oud

Zeer regelmatig mag ik mijn opwachting als goochelaar/illusionist maken bij feesten en partijen voor jong en oud. Dit doe ik uiteraard met heel veel plezier en zijn voor mij ook altijd een feestje.

Download de Mini-Gids

Bijzondere verjaardagen

Met feesten en partijen bedoel ik in dit geval bijzondere verjaardagen (zoals 50 of 75 jaar oud worden), met pensioen gaan, bruiloften en wat al niet meer zij. Wat al deze feestelijkheden gemeen hebben is dat er een grote verscheidenheid aan mensen aanwezig is, van groot en klein, van jong en oud.

Als ik klaar ben met mijn optreden, dan hoor ik vaak “dat het juist zo leuk was voor iedereen”. Dit bracht me op het idee om een “minigids Familieshow” uit te brengen. Het valt anno nu namelijk niet mee om entertainment te vinden dat boeiend is voor alle aanwezigen.

Een goochelaar/illusionist inhuren is echter voor iedereen boeiend, spannend en leuk. In mijn minigids Familieshow laat ik zien waarom dit het geval is. Wat u kunt verwachten in deze minigids?

Onder andere de volgende onderwerpen:

  • Omschrijving van de act
  • Interactieve show
  • Geschikt voor jong & oud
  • Tijdsduur van de act

Nieuwsgierig geworden? Download dan snel en geheel gratis mijn minigids Familieshow!