goochelaar-logo

Nederlands Kampioen goochelen 2023

Delen

Nederlands Kampioen goochelen 2023

Een spectaculaire dag vol verbazingwekkende illusies en ongelofelijke trucs heeft Christian Farla de hoofdprijs opgeleverd op het Nederlands Kampioenschap Goochelen 2023. Het evenement, dat plaatsvond in het prachtige Figi theater in Zeist, bracht de meest getalenteerde goochelaars van Nederland samen voor een gezonde vriendschappelijke strijd om de titel van nationaal kampioen.

Christian Farla, die al lang bekendstaat als een van de meest getalenteerde illusionisten van Nederland, vertoonde twee van zijn acts in de categorie Micromagie en Illusionisme. Zijn mix van verbluffende illusies liet het publiek sprakeloos en verbaasd achter.

Het publiek barstte uit in een ovationeel applaus en de juryleden waren unaniem in hun lof voor zijn prestatie.

Naast het winnen van de algemene titels van in eerder genoemde categorieën, ging Christian Farla ook naar huis met de prestigieuze Henk Vermeyden Wisseltroffee en de Grand-prix. Deze prijs wordt toegekend aan de goochelaar wiens optreden de meeste punten van de jury wist te pakken.

Farla’s overwinning markeert een hoogtepunt in zijn lange en succesvolle carrière als goochelaar. Hij heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen in binnen- en buitenland en blijft het publiek verbazen met zijn unieke acts!

Het Nederlands Kampioenschap Goochelen 2023 was een dag vol wonderen en magie, en Christian Farla heeft bewezen dat hij de absolute meester is van zijn vakgebied.

Alle prijswinnaars zijn te bekijken in dit overzicht van de NMU.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen