Beursgoochelaar – De schakel tussen bedrijf en prospects

Verhoog jouw ROI met deze simpele truc!

Om op te vallen op een beurs heb je iets bijzonders nodig, iets waar de bezoekers voor willen stoppen in het gangpad. Het weggeven van kleine attenties is op zich prima, maar je wilt natuurlijk wel een blijvende impact maken.

Wanneer je Marc in jouw beursstand zet zorgt hij voor een extra stroom aan bezoekers, deze worden verrast met een aantal korte/krachtige trucs. Vervolgens worden zij de stand in geleid waar de stand bemanning het overneemt.

Marc levert altijd maatwerk en zorgt voor een presentatie die gekoppeld is aan zijn opdrachtgever. Zo maak je een blijvende impact op de bezoekers en verhoog je jouw ROI.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Offerte Beursgoochelaar

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Geweldig

★★★★★
Marc ontzettend bedankt, we hebben enorm genoten van je show! Hoe jij de mensen hebt vermaakt was geweldig om te zien.
- Annette de Jongh

Spetterend

★★★★★
Super bedankt voor het spetterend optreden tijdens het personeelsuitje van BASF Nederland. Iedereen heeft zich reuze vermaakt.
- BASF - Bernardine de Laat

Verwonderd

★★★★★
Marc heeft bij ons opgetreden tijdens onze laatste klantendag. Een evenement dat wij jaarlijks voor onze klanten houden, dit alles in een ongedwongen sfeer. Op ons verzoek heeft hij zich tussen de mensen begeven en dat op een ontspannen en zeer vriendelijke manier. Zijn optreden heeft bij vele mensen verwondering gebracht en dit terwijl ze op een meter afstand stonden. Hij heeft het fantastisch gedaan en we zijn heel blij dat we Marc hebben gevraagd.
- ES Elektro - Wilma Jansen