Beursgoochelaar – De schakel tussen bedrijf en prospects

Verhoog jouw ROI met deze simpele truc!

Om op te vallen op een beurs heb je iets bijzonders nodig, iets waar de bezoekers voor willen stoppen in het gangpad. Het weggeven van kleine attenties is op zich prima, maar je wilt natuurlijk wel een blijvende impact maken.

Wanneer je Marc in jouw beursstand zet zorgt hij voor een extra stroom aan bezoekers, deze worden verrast met een aantal korte/krachtige trucs. Vervolgens worden zij de stand in geleid waar de stand bemanning het overneemt.

Marc levert altijd maatwerk en zorgt voor een presentatie die gekoppeld is aan zijn opdrachtgever. Zo maak je een blijvende impact op de bezoekers en verhoog je jouw ROI.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Offerte Beursgoochelaar

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Magisch optreden

★★★★★
In een kleine selecte kring zo'n optreden kunnen verzorgen is magisch. Nogmaals bedankt
- D.van der Kwaak

Dankbaar

★★★★★
Marc heeft tijdens het diner van onze bruiloft onze gasten super vermaakt, hij heeft bij iedere tafel zijn kunsten vertoond. Hoe kan dit? Hoe weet hij dat? Ik snap er niks van... dat zijn de teksten die je hoort als Marc weer naar de andere tafel gaat. Hij heeft onze avond echt compleet gemaakt waardoor er nog lang over nagepraat wordt. Nogmaals bedankt dat je er was groetjes Pascal en Patricia
- Pascal en Patricia

Fantastisch optreden

★★★★★
Wij hebben Marc Woods uitgenodigd voor een event met klanten. Hij heeft met zijn trucs en humor de groep uitstekend vermaakt. Iedereen heeft met verwondering genoten van zijn optreden. Hij heeft zich goed ingeleefd in het gezelschap en maakt heel goed contact met de groep. Onze gasten hebben genoten. Dank, Marc!
- Hetty Huisman