Beursgoochelaar – De schakel tussen bedrijf en prospects

Verhoog jouw ROI met deze simpele truc!

Om op te vallen op een beurs heb je iets bijzonders nodig, iets waar de bezoekers voor willen stoppen in het gangpad. Het weggeven van kleine attenties is op zich prima, maar je wilt natuurlijk wel een blijvende impact maken.

Wanneer je Marc in jouw beursstand zet zorgt hij voor een extra stroom aan bezoekers, deze worden verrast met een aantal korte/krachtige trucs. Vervolgens worden zij de stand in geleid waar de stand bemanning het overneemt.

Marc levert altijd maatwerk en zorgt voor een presentatie die gekoppeld is aan zijn opdrachtgever. Zo maak je een blijvende impact op de bezoekers en verhoog je jouw ROI.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Offerte Beursgoochelaar

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

25 jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Beste Marc, er is nog lang nagepraat over je fantastische optreden!!! Je maakt meteen contact met de gasten en laat ze verwonderen. Perfect. Echt een aanrader om een feest op te leuken!

Super!

★★★★★
5 5 1
We hebben Marc ingehuurd voor een opening zodat niemand deze zou kunnen vergeten. Dat is zeker gelukt!

Entertainment op Maat

★★★★☆
4 5 1
De term Mindhacker is zeker op zijn plaats. Marc heeft tijdens een grote landelijke conferentie onze klanten verrast en verwonderd. De enthousiaste reacties spraken op die dag voor zich. Een aanrader, die na afsluiting nog veel stof tot nadenken geeft.