Beursgoochelaar – De schakel tussen bedrijf en prospects

Verhoog jouw ROI met deze simpele truc!

Om op te vallen op een beurs heb je iets bijzonders nodig, iets waar de bezoekers voor willen stoppen in het gangpad. Het weggeven van kleine attenties is op zich prima, maar je wilt natuurlijk wel een blijvende impact maken.

Wanneer je Marc in jouw beursstand zet zorgt hij voor een extra stroom aan bezoekers, deze worden verrast met een aantal korte/krachtige trucs. Vervolgens worden zij de stand in geleid waar de stand bemanning het overneemt.

Marc levert altijd maatwerk en zorgt voor een presentatie die gekoppeld is aan zijn opdrachtgever. Zo maak je een blijvende impact op de bezoekers en verhoog je jouw ROI.

Marc viel regelmatig in de prijzen:

  • Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
  • Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest 2012 & 2014
  • Derde prijs Magic Effects Supercup

Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Offerte Beursgoochelaar

Vandaag nog de prijslijst in je mailbox!

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van een reactie!

Wat vinden

ANDEREN

  

Goede toevoeging voor gemixt publiek!

★★★★★
5 5 1
Tijdens ons mossel/bedrijfsfeest waren wij op zoek naar iemand die het publiek wat losser kon maken. Door/na de goede act zag je dat klanten het gesprek met elkaar aangingen vanwege de verbazing betreft de trucs. Wij zijn blij met de keuze voor Marc! NDSecurity Maassluis

Lagondafestival NL 2019

★★★★★
5 5 1
Marc wat hebben wij genoten van jouw optreden. Onze vaste gasten uit GB, D, L, USA, CH en NL waren flabbergasted en zeer enthousiast over jouw optreden voor en tijdens ons diner op vrijdagavond. Nogmaals enorm bedankt voor je fantastische optreden.

Verbazing alom

★★★★★
5 5 1
Leuke avond gehad met een illusionist met zeer snelle vingers die je onderkaak op de tafel deed belanden van verbazing!