goochelaar-logo

12,5 jaar getrouwd? Dan is dit een leuk idee!!

Delen

marc woods

12,5 jaar getrouwd? Dat lijkt mij een goede reden voor een feestje! En vervang het woord “feestje” maar snel door het woord “feest”, want er wordt vaak flink uitgepakt. Ontdek op deze pagina hoe dat zit!

Trouwen is altijd omgeven met tradities. Het vieren van een 12 ½ jarig huwelijk is min of meer ook een traditie. Wat ik persoonlijk erg leuk vind om te zien is dat deze traditie meegroeit met de tijd. Klinkt zwaar, maar dat is het juist helemaal niet. Het tegenovergestelde is juist het geval. Een “koperen bruiloftsfeest” was vroeger meer een receptie dan een feest. Je kwam binnen, nam aan lange tafels plaats, dronk wat en als je geluk had was er muziek geregeld en kon je even met de voetjes van de vloer.

Toen de DJ het overnam van de illusionist voelde dat ons feest volmaakt, wat een mooie combinatie! We hebben veel complimenten van onze gasten gehad! Bedankt Marc!

Tegenwoordig draaien er DJ’s op dit soort feesten en is er ruimte voor andere vormen van entertainment dan alleen muziek. Bruidsparen willen hun vrienden, familie, collega’s en kennissen graag een onvergetelijke avond bezorgen, een avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

En aan die onvergetelijke avond mag ik steeds vaker meewerken. Optreden tijdens een 12 ½ jarig huwelijksfeest is echt super leuk om te doen. Waarom ik dit onder andere zo leuk vind komt omdat:

  • De sfeer er tijdens een 12 ½ jarig huwelijksfeest altijd van begin af aan goed inzit
  • Het publiek altijd zo intens meeleeft als men 12,5 jaar getrouwd is
  • Ik het bruidspaar in het zonnetje mag zetten
  • Het drankje met het bruidspaar en hun gasten na afloop van mijn optreden altijd zo lekker smaakt

Goochelen is hot en mensen letten enorm op je, want wie wil nu niet diegene zijn die de truc ontrafelt? Ook bij deze gelegenheden is het weer fantastisch om niet alleen het bruidspaar, maar ook de gasten bij mijn optreden te betrekken. Er zijn vrijwel altijd kinderen bij en die mogen natuurlijk helpen bij mijn optreden als goochelaar/illusionist. Heerlijk om die spanning op die kleine koppies te zien en minstens zo leuk om te zien zijn dan die vertederende blikken van ouders en grootouders als zij hun (klein)kinderen aan het werk zien. Dit maakt optreden als men 12,5 jaar getrouwd is voor mij dan ook tot een waar feest. Een feest waar ook ik al dagen van tevoren naar uitkijk.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen