goochelaar-logo

40 jaar getrouwd…is dit een goed idee om een feestje te bouwen?

Delen

goochelaar spreker

40 jaar getrouwd…bouw eens een feestje! Een robijnen huwelijk is natuurlijk alle reden voor een feestje, wat zeg ik? Doe maar een KNALfeest!

Je denkt bij robijnen natuurlijk als eerste aan de waardevolle roodgekleurde edelstenen met hun mooie glans en glittering. Ik kan je wel verklappen dat je hiervoor niet bij mij moet zijn, hoewel ik ze zeker zelf ook schitterend vind. Waar je wel bij mij voor terecht kunt in het geval van robijnen is voor het opluisteren van een 40 jarig bruiloftsfeest. Een 40 jarig huwelijk wordt namelijk ook wel een “robijnen bruiloft” genoemd.

40 jaar getrouwd

Veertig jaar getrouwd zijn mag je echt wel bijzonder noemen. En het bereiken van deze bijzondere mijlpaal, dat laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Uiteraard zijn mensen die veertig jaar getrouwd zijn over het algemeen wat ouder. Maar denk maar niet dat zij dan niet meer van deze tijd zijn en alleen maar een traditioneel huwelijksfeest kunnen geven. Niets is minder waar en ik kan het weten, want ik heb al verschillende keren op mogen treden tijdens een robijnen bruiloft.

Wat voor mij opvallend is aan een 40 jarig huwelijksfeest is:

  • Dat er altijd buitengewoon veel gasten zijn
  • Dat er altijd erg veel kinderen zijn
  • Dat het bruidspaar altijd heel modern is en weet hoe je een feestje bouwt

Voor mij zijn dit de ingrediënten die ik nodig heb als ik als illusionist of goochelaar wordt ingehuurd. Een klein(er) gezelschap heeft zeker zo zijn voordelen, maar voor een flink aantal feestvierders een show weggeven geeft toch echt wel een kick.

Picobello

Alle gasten zien er op een feest als dit altijd picobello uit en dit geldt zeker voor de aanwezige kinderen. Meisjes in de coolste jurkjes en jongetjes in de vetste outfits stelen altijd de show. Tsja, dan is het niet gek dat ik deze “robijntjes” graag mee laat doen met mijn show.

Zo probeer ik altijd alle generaties te laten genieten van modern goochelen, illusionisme en mindhacking. En als ik na mijn optreden onder het genot van een drankje hoor en zie hoe iedereen heeft genoten, dan is dit voor mij het ultieme genieten.

En het robijnen bruidspaar? Die zullen deze dag niet snel vergeten 🙂

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen