goochelaar-logo

6 Ideeën voor een top vriendenweekend

Delen

illusionist inhuren

Een gezellig vriendenweekend, een goed moment om de banden weer eens aan te halen of om met elkaar lekker te genieten van dat wat jullie bindt.

In dit artikel geef ik je 6 ideeën voor een top vriendenweekend, zo hoef je niet bang te zijn dat het weekend stroef verloopt! Een gezellig weekend kan een groep vrienden nog dichter bij elkaar brengen…en met deze 6 ideeën hebben jullie misschien een nóg beter weekend.

Vriendenweekend in het buitenland

Het klinkt misschien onhandig, maar ook de ardennen is natuurlijk het buitenland. Het voelt alsof je écht van huis bent met elkaar als je in een onbekende heuvelachtige omgeving bent. Als het budget het toelaat kun je natuurlijk ook verder van huis gaan…dan is het een goed idee om beter (of ander) weer op te zoeken…dus ga samen skiën of zoek de zon en het strand op!

Telefoons weg

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven, de smartphones lijken tegenwoordig vastgeplakt te zitten aan onze hand…leg ‘m voor de verandering gewoon eens weg en kom samen tot een gesprek. Je kunt er ook voor kiezen om alle telefoons op een stapel te leggen…de eerste die ‘m pakt moet een klusje uitvoeren voor alle andere vrienden (de afwas doen of zo).

Eet samen

Zorg dat je samen met elkaar eet, maak een chique diner, steek de BBQ aan of doe een gezellig avondje gourmet. Samen eten versterkt een band en brengt (zeker zonder telefoons) gesprekken op gang. Bovendien kun je tijdens het eten alvast beginnen met de alcoholische drankjes, met mate uiteraard, dat versterkt de vreugde.

Lekker bubbelen

Naast alle activiteiten op een vriendenweekend is het natuurlijk ook belangrijk om op z’n tijd te ontspannen…wat is er nou lekkerder om dat samen met je vrienden te doen in een jacuzzi. Er zijn tal van huisjes te huur waar een jacuzzi bij zit…let op, als je er te lang in ligt dan wordt je gerimpeld 🙂

Boek een activiteit

Ook een leuk is om een activiteit te boeken, denk dan aan een workshop BBQ-en, een steptocht of een workshop goochelen. Je gaat begint dan met elkaar aan iets waar niemand iets vanaf weet en dat schept ook weer een band. Jullie worden met elkaar een hechter team…let maar op!

Toernooi

Je kunt natuurlijk zelf van alles organiseren, denk aan een mini voetbaltoernooi, een parcours of een volleybaltoernooi…vaak is er wel een veldje in de buurt waar je dit kunt doen en je hebt met elkaar de tijd van je leven. Bovendien doe je iets gezamenlijk waar toch een competitie element in zit.

Dan moet iedereen natuurlijk wel goed tegen z’n verlies kunnen.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen