goochelaar-logo

6 Tips voor een Succesvol feest!

Delen

spreker illusionist

“Het leukste van een feest is de dag ervoor” zei ooit de bekende schrijver Godfried Bomans. Hier zit zeker een kern van waarheid in. Maar laten we het feest op de dag zelf nu vooral niet uit het oog verliezen, daarom 6 tips voor een Succesvol feest!

6 Tips voor een Succesvol feest

Wil je vandaag de dag een leuk en origineel feest geven, dan kom je bijna niet meer weg met een standaardconcept van muziek in combinatie met een hapje en een drankje. Dit is absoluut gezellig, maar tegenwoordig meer de basis van een feest. Misschien zijn we wel een beetje verwend geraakt en willen we gewoon steeds meer. Geen probleem, want in een tijd als deze moet het niet moeilijk zijn om aan de wens van originaliteit en creativiteit te voldoen. In het geval je het toch lastig vindt om iets te vinden om jouw feest op te leuken, dan heb je vast en zeker iets aan deze 6 tips voor een succesvol feest. Deze tips kun je gebruiken voor veel verschillende soorten feesten als bijvoorbeeld:

Themafeest

Je kunt ervoor kiezen om jouw feest een bepaald thema mee te geven. Kleedt de feestruimte aan in dit thema en laat de gasten weten dat er een dresscode wordt gehanteerd. Iedereen in dezelfde stijl is een garantie voor top feest.

Mobiele cocktailbar

Een hapje en een drankje horen bij een feest. Kies voor een mobiele cocktailbar en verras jouw gasten met heerlijke en kleurrijke cocktails. Deze worden uiteraard ter plekke bereid, wat een feest op zich is.

Stand-up komedie

Hoe origineel is het als je een stand-up comedian regelt voor jouw gasten! Een goede stand-up comedian voelt het publiek feilloos aan en is natuurlijk van tevoren door jou bijgepraat. Die ene vriend of dat ene familielid met die grote mond…ach, daar weet hij vast wel raad mee.

Games

Games zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Zeker als je een wat jonger publiek hebt op jouw feest is het erg leuk om her en der enkele games neer te zetten. Nee, geen playstation of iets dergelijks maar bijvoorbeeld een jetski simulator of een schietsimulator. Uiteraard is er ook nog steeds niets mis met meer traditionele spellen als bijvoorbeeld een casinotafel.

Bekende zanger of zangeres

Toegegeven, deze optie is bedoeld voor feesten met een flink budget. Maar wanneer je een flink budget tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld vanuit een bedrijf, dan is een bekende zanger of zangeres boeken echt iets heel bijzonders. Zeker wanneer je geheim houdt om wie het gaat en deze op de uitnodiging aankondigt als ‘special act’.

Goochelaar of illusionist

Een garantie voor een succesvol feest is het boeken van een goochelaar of illusionist. Magie spreekt iedereen aan en laat ook anno nu nog steeds mensen versteld staan. Een goochelaar of illusionist kun je op verschillende manieren inzetten. Je kunt deze een optreden op een bepaald moment laten verzorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om de goochelaar tussen jouw gasten te laten mengen en hier zijn magic te laten zien. Een heel interactieve manier van entertainment waar nog lang over na gesproken zal worden! Ook een goochelaar of illusionist op jouw feest of event? Neem vandaag nog contact op.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen