goochelaar-logo

7 Tips voor de mooiste kerstborrel

Delen

spreker illusionist

De voorbereidingen zijn al in volle gang! In december is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstborrel…in dit artikel vindt u 7 tips voor het organiseren van de mooiste kerstborrel!

Wanneer u de aangewezen persoon bent om de kerstborrel te organiseren, neem dan de volgende tips mee ter overweging.

  • Heeft u al een locatie op het oog? De kerstborrel kan bij veel bedrijven heel gezellig worden gevierd op het bedrijf zelf, maar misschien is het juist wel leuk om het eens op een ander adres te vieren. Bovendien zijn de meeste horeca locaties al in kerstsfeer aangekleed en dat scheelt u natuurlijk weer een hoop werk.
  • To dresscode or not to dresscode, bedenk of het past bij u en uw werknemers om wel of niet met een dresscode op de proppen te komen. Het kan erg goed werken wanneer iedereen netjes in avondkleding wordt verwacht…dit geeft soms net dat beetje extra cachet aan de borrel.
  • Laat het geheel niet tot de late uurtjes doorgaan…het probleem is namelijk dat veel mensen dan net iets te diep in het glaasje hebben gekeken en dat kan tot vervelende situaties leiden. Daarnaast bent u als organisator ook wel enigszins verantwoordelijk voor de alcohol-inname…dus misschien een idee om daar in een officieel woordje, op een lichte manier, iets over te zeggen.
  • Partners erbij, of juist niet…de kosten worden natuurlijk hoger, maar de waardering van voor het bedrijf waar zijn/haar man/vrouw werkt stijgt enorm door een actie als deze.
  • Het kan leuk zijn om een thema aan het feest te koppelen, denk aan “Las-vegas” of “de sixties” wat je ook doet…de feestvreugde kan hierdoor enorm verhoogt worden en hierdoor wordt een kerstborrel vaak beter onthouden!
  • Overweeg om entertainment in te huren, een illusionist, of een goochelaar kan op informele wijze de hele groep bezig houden terwijl de feestelijkheden hier niet voor stil gelegd hoeven te worden.
  • Laat iemand wat foto’s maken, en dan niet met een iPhone (ondanks dat die een prima camera heeft), maar écht even serieus met een fatsoenlijk apparaat. Deze foto’s kunnen op een leuke manier in de nieuwsbrief worden verwerkt en het levert natuurlijk leuke plaatjes op voor de volgende feestelijke bijeenkomst.

Kerstborrel

Onthoud goed dat een kerstborrel het jaar op een leuke en gezellige manier afsluit…de werknemers zullen na de feestdagen weer met een frisse blik willen beginnen op de zaak en het is leuk om hier en daar nog even te refereren aan de gezellige borrel van eind december.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen