goochelaar-logo

8 primaire reacties op goochelshow

Delen

goochelaar balletje balletje

Er zijn verschillende reacties op goochelshow wanneer een magician zijn kunsten vertoont aan zijn publiek. In dit artikel bespreek ik 8 primaire reacties op een magician.

magician reacties

Serieus gast!

De jonge toeschouwer reageert met een reactie vol ongeloof, serieus gast is hierbij één van de meest primaire reacties die ik als magician vaak te horen krijg.

Eeuuuuh!

De toeschouwer die het even niet meer ziet zitten, en vooral heel veel vragen heeft reageert meestal met een alleszeggend “Eeuuuuh!”. Vaak wordt er ook nog even aan het hoofd gekrabd wat zoveel betekent als, “laat me eens even heeeeel goed nadenken”.

WTF!

De toeschouwer die reageert met: “WTF!” oftewel “What the f*ck!” geeft hiermee aan dat hij geen enkele verklaring heeft voor de trucs die de magician heeft laten zien!

Hou toch op!

De oudere toeschouwer reageert vaak met: “hou toch op!”, een keurige manier om duidelijk te maken dat ze geen idee hebben hoe het zit. Ondanks dat men zegt dat de magician op moet houden, willen deze toeschouwer vaak nog meer zien…leuk toch!

Trap er weer in!

Na een aantal verschillende goocheltrucs ziet deze toeschouwer dat hij er weer vol in is gegaan, met andere woorden…de magician heeft het weer voor elkaar om zijn publiek te misleiden.

Laat maar!

Na vele momenten van verwondering en verbazing denkt de toeschouwer bij zichzelf: “Laat het maar gebeuren, ik kom er toch nooit achter…” Een fijne reactie.

Die had ik door!

Deze is ook leuk, de toeschouwer die het door denkt te hebben, veel magicians willen het niet toegeven maar sommige toeschouwers zijn gewoon even wat scherper en hebben door hoe het werkt. Ik vind dat dit beloond mag worden en licht in dat geval vaak een tipje van de sluier op.

Dit moet je zien!

De toeschouwer die wil dat zijn vrienden hetzelfde meemaken als wat hij zojuist heeft meegemaakt reageert met: “Dit moet je zien!”. Mooi als dit gebeurt want nu hoef ik geen enkele moeite te doen om een nieuw publiek voor mij te winnen…geweldig als dit gebeurt!

Het komt er op neer dat vele toeschouwers ook veel verschillende reacties betekend, maar dit artikel geeft toch een leuk overzicht van de meest primaire reacties die ik als goochelaar vaak te horen en te zien krijg.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen