goochelaar-logo

Wat voor artiest zal ik boeken?

Delen

professionele goochelaar

Als je een feest of event aan het organiseren bent dan heb je heel wat te kiezen. Wat voor catering, wat voor locatie, zitten de gasten of laten we ze staan? Dit is nog maar een fractie van de vragen die je je af zult vragen. Stel je wilt een artiest boeken, komt automatisch de vraag “wat voor artiest zal ik boeken?”.

Ik wil dit artikel eigenlijk beginnen met een bedankje aan het adres van mijn goede collega Jochem Nooyen, hij heeft een prachtige infographic gemaakt die jou kan helpen met het vinden van het juiste soort entertainment voor jouw feest of event. Jochem heeft toestemming gegeven om deze infographic te delen op mijn website, dus doe er je voordeel mee!

Artiest boeken

Voor het boeken van entertainment zijn er ontzettend veel kanten die je op kunt gaan, houd eventueel rekening met het thema van jouw feest. Ik heb de afgelopen jaren heel wat collega artiesten de revue zien passeren, hele goeie acts maar ook acts waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Het is belangrijk dat je als opdrachtgever rekening houdt met allerlei factoren.


▼ Scroll verder voor de Infograpic▼

Verschillende keuzes

Ieder feest is anders en vraagt dus ook om ander soort entertainment, een grote 6-persoons band slaat natuurlijk nergens op bij de buurt-bbq, maar een ingetogen achtergrond troubadour uitnodigen op een bedrijfs-event met 1500 gasten is ook niet helemaal handig misschien. De infographic geeft je inspiratie voor jouw feest, zo krijg je een aantal leuke ideeën om ervoor te zorgen dat ook jij de show steelt bij collega’s en gasten die op jullie feest aanwezig zullen zijn.

Infographic

Daar is ie dan hoor, succes met het maken van jouw keuzes, mocht je vragen hebben bel me dan gerust, ook voor toffe entertainment ideeën kun je me bellen of mailen!

artiest boeken

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 waar kan ik je mee helpen?