goochelaar-logo

Balletje-balletje spelen? Alleen met Marc Woods natuurlijk!

Delen

goochelaar spreker

Balletje-balletje, je kent dit spelletje vast wel. Zeker in het buitenland kom je nog wel eens iemand tegen die dit maar wat graag even met je wil spelen. Ik zag het laatst zelf nog in Parijs. Je hebt de drie bekers zien verschuiven en weet zeker welke beker je moet kiezen

Balletje-balletje

goochelaar balletje balletje

Dit kan toch ook niet moeilijk zijn, je hebt immers verschillende mensen zo geld zien verdienen. Je twijfelt enorm of je mee zal doen, want ergens achter in je hoofd hoor je de stem van je moeder die zegt: “Denk erom, doe nooit mee met dit soort spelletjes, want het is je reinste oplichting”.

Verstandig als je bent besluit je naar het stemmetje in je hoofd te luisteren en daarmee is het einde verhaal wat dit spelletje betreft.

Pure oplichting

Of misschien toch niet?

Het is inderdaad een straatzwendel en deze pure oplichting kun je nu echter inhuren en gebruiken om vrienden, familie, collega’s of wie dan ook eens op een ludieke manier in de maling te nemen en te verrassen.

Marc Woods, goochelaar, illusionist en entertainer van het eerste uur, heeft een act ontwikkeld die een mix is van entertainment, bedrog en humor. Marc mengt zich tussen het publiek en speelt overal het beruchte three-shell game…zoals het in het engels heet! Oh ja, zakkenrollen is een onderdeel van de act, dus hou je horloge en portemonnee goed in de gaten.

Deze act van Marc Woods is weer eens iets anders dan anders. Op interactieve wijze betrekt hij het publiek bij zijn act en verbaasd hij alles en iedereen. Deze act is uitermate geschikt voor onder andere:

Marc speelt ook op jouw feest of evenement natuurlijk graag dit leuke spel. Neem dan ook gerust contact op met Marc.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen