goochelaar-logo

De bedrijfsborrel…kies dit jaar voor entertainment!

Delen

spreker boeken

Het blijkt elke keer weer een lastig onderwerp te zijn, wat doen we dit jaar nou weer op de bedrijfsborrel? U nodigt ieder jaar een groot deel van uw klantenbestand uit, veel van hen komen ook trouw uw kant op en dit keer wilt u ze eens extra verrassen…de eerste vraag moet eigenlijk zijn, waarom zou ik dat willen?

Kies voor entertainment!

bedrijfsborrel

In tijden waarin het economisch allemaal wat onzeker is, is het belangrijk om naast een sterke zakelijke relatie ook zo nu en dan eens wat meer van uzelf te laten zien. Neem bijvoorbeeld uw vrouw en kinderen mee naar de jaarlijkse bedrijfsborrel. U klanten krijgen hierdoor behalve een zakelijke klik ook een persoonlijke klik met u en dus ook met uw bedrijf. Uiteraard moet u het thuisfront hier nog wel even warm voor krijgen…dus maak het aantrekkelijk voor hen.

Wanneer het primaire gedeelte van de borrel is geregeld, zoals hapjes, drankjes, muziek en dergelijke. Is het zaak om na te gaan denken over hoe u de borrel verder in gaat vullen. U kunt natuurlijk uw gasten op de proef stellen door geen andere activiteiten in te zetten…maar het kan geen kwaad om uw gasten een handje te helpen!

Een korte maar leuke rondleiding door het pand waar u zit kan een leuke zijn, misschien wat eenvoudig maar het werkt wel! Of zorg voor een goed stukje entertainment tussen uw gasten. Een stukje achtergrond muziek in de vorm van een troubadour kan heel goed werken bijvoorbeeld…

Een blijvende indruk

Een blijvende indruk achterlaten dat is eigenlijk wat u wilt, dat doet u niet door een saaie langdradige powerpoint presentatie te geven maar door een kort welkomstwoordje, een toast en een daarna een gezellige gangmaker!
Wanneer u bijvoorbeeld een goochelaar laat rondlopen tussen uw gasten levert dat niet alleen gespreksstof op voor het moment zelf maar ook voor de dagen, weken en soms zelfs jaren daarna! Uw bedrijfsborrel wordt dus niet vergeten!

Naast het entertainment van een goochelaar, kunt u natuurlijk ook denken aan het huren van een karikatuur tekenaar, een muzikant of andere animatiemogelijkheden.

Kortom, denk na over wat u wilt bereiken met uw bedrijfsborrel…dan wordt er de maanden daarna zeker over u gepraat!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen