goochelaar-logo

Een rondje België

Delen

illusionist inhuren

Vorige week was lekker druk met optredens, meestal zie ik dan zo’n beetje alle hoeken van het land. Echter heb ik vorige week meer van België gezien dan van ons eigen land. Het voelde goed overigens om voor onze zuiderburen op te mogen treden.

nationaliteitenEr zijn in België genoeg goede goochelaars, toch is het goed om te zien dat onze zuiderburen graag zaken doen met Nederlanders (Brabanders). Ik heb onder andere de Katholieke Universiteit te Leuven mogen voorzien van tafelgoochelen tijdens het diner. Het was een internationaal publiek en als ik iets leuk vind om te doen is het optreden voor een een gezelschap uit allerlei landen. Ik heb mensen uit Duitsland, Finland, Hongarije, China, Amerika en andere landen ontmoet op deze avond, daarnaast heb ik met al deze mensen nog het bekende balletje-balletje gespeeld en aan verschillende tafels de zakkenroller uitgehangen. Er zijn opnamen gemaakt deze avond, dus zodra ik de beelden binnenkrijg zal ik ze hier publiceren waar mogelijk!

Dan heb ik nog een optreden verzorgd op een basisschool in Westende, aan de Belgische kust, het betrof hier een show voor de kinderen én de ouders. Ik denk dat de ouders het gevoel hadden dat het vooral voor de kleintjes was bedoelt dus heb ik uiteindelijk mezelf vooral op het jonge publiek gericht. Even wat anders dan anders maar al met al een leuke opdracht.

Tot slot heb ik nog een dinnershow gegeven voor een klein clubje mensen (12 personen) in Aarschot vlakbij Brussel! Wat een geweldige avond was dat, de gasten waardeerde het enorm wanneer ik tussen de gangen mijn showtje weer kwam geven.

Ik ben begonnen met de eerste set en heb daar een selectie aan demonstraties uit mijn show Mindhacker vertoond. De sets daarna ben ik gaan goochelen. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond waarbij ik ook nog even een paar leuke trucs van één van de aanwezigen heb geleerd!

Het is leuk om de verschillen te zien tussen Nederland en België, ik ben tot de conclusie gekomen dat ik graag in België mijn kunsten vertoon en hoop dan ook nog regelmatig de grens over te mogen voor een show in het land vol gezelligheid, hoffelijkheid en gemoedelijkheid!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen