goochelaar-logo

Energizer voor congres en symposium

Delen

goochelaar balletje balletje

Een energizer? In Nederland zijn congressen en symposia populair en aan de orde van de dag. Steeds vaker zijn dit meerdaagse evenementen, waarbij er veel verlangd van zowel de organisatoren als van de deelnemers. De organisatie moet er immers voor zorgen dat alles loopt zoals alles is gepland en van de deelnemers wordt een actieve deelnemende houding verwacht.

De volgende zaken gaan eigenlijk op voor alle congressen en symposia:

  • De besproken problematiek is vaak zeer complex
  • Oplossingen liggen niet voor het grijpen
  • Er wordt veel van de gasten gevraagd
  • Het publiek kan vaak wel een energizer gebruiken

Energizer

En daar kom ik dan ook in beeld! Ik heb gemerkt dat ik de afgelopen tijd steeds vaker wordt geboekt om een stukje ontspanning te verzorgen tijdens symposia en congressen. Uiteraard doe ik dat met veel plezier, waarbij ik er altijd weer van geniet als ik al die vermoeide en gespannen gezichten voor me zie. Maar naast een vermoeiende blik zie ik ook heel vaak een kritische blik bij dit publiek. Een blik die vraagt: “en jij gaat ons nu vermaken…nou, laat maar zien dan”. Voor mij fantastisch, want een kritisch publiek weet ik altijd te waarderen. Mindhacker is dan ook dé energizer om het publiek weer bij de les te krijgen.

Al snel is het ijs gebroken en genieten zowel publiek als Marc Woods van een unieke show waarbij verbazing, plezier en eye-openers hand in hand gaan.

Een illusie als platform

Energizer Mindhacker

In verreweg de meeste gevallen wordt ik voor congressen en dergelijke geboekt met mijn Mindhacker show. Dit is namelijk niet alleen een heel interactieve show, maar ook echt eentje je even uit de ingewikkelde materie van de dag haalt.

Tot slot, maar daardoor niet minder belangrijk, is het verwerken van een boodschap in mijn presentatie. Je wilt een blijvende indruk achterlaten bij de gasten…dat doen we samen door vorm te geven aan de realiteit met een illusie als platform!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen