goochelaar-logo

Bedrijfsfeest entertainment

Delen

goochelaar boeken

Entertainment bedrijfsfeest

Entertainment bedrijfsfeest; Het is een belangrijk onderdeel wanneer u de organisatie van het bedrijfsfeest onder uw hoede hebt genomen! Wat zijn de mogelijkheden, wat moet u vooral niet doen en wat mag u absoluut niet vergeten? Lees in ieder geval dit artikel en begin goed voorbereid aan deze leuke taak!

Belangrijk is om vooraf het doel van het bedrijfsfeest vast te stellen, worden er alleen personeelsleden uitgenodigd, of zijn partners en kinderen ook welkom? Misschien komen er ook wel zakelijke relaties, of prospects van het bedrijf. Daarnaast is het aantal aanwezigen ook van essentieel belang om een goede en weloverwogen keuze te maken voor het entertainment waar u offertes voor op gaat vragen.

Mogelijkheden

Wat je vooral NIET moet doen is zomaar een act boeken zonder te kijken naar de randvoorwaarden, een professionele artiest zal altijd de belangrijke zaken met u doornemen om ervoor te zorgen dat een act goed uit de verf komt. Wanneer je blind een artiest boekt zonder te kijken wat wel en niet kan tijdens die act dan kan dat wel eens op teleurstellingen uitdraaien!

Bespreek altijd even met de locatie af dat er een artiest komt, zij kunnen dan alvast bedenken waar deze artiest zijn spullen kan neerzetten en waar omgekleed kan worden. Daarnaast kan het wenselijk zijn om vooraf even door te spreken of er gebruik gemaakt moet worden van de geluidsinstallatie i.v.m. eventuele versterking door middel van een microfoon.

Het kan voorkomen dat een locatie niet in z’n geheel wordt afgehuurd, maar slechts een deel ervan…als dat het geval is, is het helemaal belangrijk dat het personeel op de hoogte is van de komst van de artiest. Het zal niet de eerste keer zijn dat er meerdere artiesten voor verschillende feestjes worden geboekt en dat deze dan worden omgewisseld…toch lastig op zo’n moment 🙂

Vaak zijn er bij grotere locatie ook party-managers / floor-managers die de hele avond het draaiboek in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat de juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plek zijn!

Laatste TIP

Ook bij entertainment is het vaak zo, goedkoop = duurkoop! Het wil niet zeggen dat een dure artiest altijd goed is, maar let wel goed op: ervaring, recensies en voorgaande klanten om een goed beeld te krijgen van de kwaliteiten van een artiest.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen