goochelaar-logo

Familiedag organiseren 4 onmisbare tips

Delen

illusionist inhuren

Een familiedag organiseren kan een hele klus zijn, maar met deze 5 tips is het een fluitje van een cent om leuke activiteiten te plannen voor jullie familiedag!

Het meest belangrijke is natuurlijk dat de familiedag leuk is voor jong en oud. Dat wil niet zeggen dat je een compleet verzorgd kinderprogramma moet verzorgen, maar een mooie mix voor alle leeftijden is het meest ideale.

Familiedag organiseren

Het eten is volgens vele één van de moeilijkste onderdelen, de kinderen hebben niet de rust om 2 uur stil te zitten aan tafel, terwijl de volwassenen graag een fatsoenlijke maaltijd willen nuttigen. Een mooie tussenweg is een soort walking dinner te organiseren. Je kunt dit natuurlijk op locatie doen, maar je kunt het ook zelf regelen. Een walking dinner vindt plaats aan staantafels, eventueel met krukken, terwijl er kleine gerechtjes worden geserveerd. Een walking dinner staat voor eten met én vóór jong en oud, perfect dus voor een familiedag!

Zoeken zoeken zoeken

Als jullie familiedag in de zomer gepland staat is het misschien een leuk idee om een speurtocht te doen met z’n allen. Je kunt het in teams doen, met z’n allen of in tweetallen. De eindbestemming van de speurtocht kan een plek zijn om gezellig samen wat te drinken of te eten. Er zijn op veel plekken al speurtochten uitgezet, als je die niet kunt vinden kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan met het maken van een tocht…maar helemaal leuk is het om een GPS-tocht te doen. Lees meer over GPS-tochten op de site van geocaching.com!

Vereeuwig de familie

Als je dan toch met de hele familie bij elkaar bent is het wel zo leuk om deze dag vast te leggen, een paar mooie foto’s is natuurlijk te gek! Je kunt dit heel makkelijk zelf doen, zeker tegenwoordig met die geavanceerde smartphones, maar het kan ook erg leuk zijn om een fotograaf in te huren die deze klus voor je kan klaren! Nu denk je misschien: “wat een onzin, ik hoef mezelf écht niet op de foto met al m’n neven en nichten” maar er komt een dag en dan ben je blij dat je deze dag hebt vast weten te leggen.

Entertainment

Mijn laatste tip is gewoon een sigaar uit eigen doos, ik zeg het heel eerlijk…maar ik heb als goochelaar al zoveel familiedagen opgeluisterd met een goochelshow. En ik weet uit ervaring dat het ontzettend leuk is om met een hele familie een show mee te maken…ik heb er zelfs een speciale show voor. Dit is een show voor jong & oud waarbij alle leeftijden zullen genieten van een show spektakel op praktisch iedere locatie.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen