goochelaar-logo

Familieshow, de show voor iedereen!

Delen

professionele goochelaar

Als echt familiemens vind ik het gezellig om mijn familie regelmatig te zien en te spreken. Misschien is dit wel de reden waarom ik mijn familieshow heb bedacht.

Net zoals ik ken je die verhalen misschien wel van familiedagen, verjaardagen of jubilea die georganiseerd moeten worden. De nadruk ligt dan vaak op moeten, want het valt niet mee om iedereen binnen een familie te plezieren. Goochelen is wat dat betreft iets dat eigenlijk iedereen wel aanspreekt en daarom het ideale evenement is voor familieaangelegenheden als bruiloften, familiedagen en verjaardagen!

Familieshow, jong & oud laten genieten

Ik hoor je al denken: “Nou Marc, leuk commercieel verhaal hoor, waar moeten we boeken (zucht)?”. Uiteraard zal ik niet ontkennen dat ook ik mijn boterham moet verdienen, maar voor mij is een familieshow geven toch altijd weer iets speciaals en iets waar ik keer op keer weer ontzettend naar uit kijk. Het leuke is dat je namelijk altijd te maken hebt met een zogezegd bont gezelschap. Mannen, vrouwen, kinderen, opa’s en oma’s, oom, tantes en achterkleinkinderen vormen samen een uniek en select gezelschap voor wie het fijn optreden is.

Voor kinderen optreden is voor mij niets anders dan pure magie. De blikken van ongeloof, verbazing en verwondering over hoe dit toch allemaal kan, laten zich simpelweg niet omschrijven. Kinderen laat ik dan ook graag assisteren in mijn familieshow, al moet ik natuurlijk wel oppassen dat dit later geen concurrenten van mij gaan worden :).

De jeugd heeft toch immers de toekomst? Maar natuurlijk is mijn familieshow een optreden voor de hele familie. Ook de volwassenen komen aan de beurt en er zijn altijd mensen in de familie die denken dat ze de truc doorhebben of dat zij er echt niet in zullen trappen. Heerlijk, want dit is dan natuurlijk mijn doelgroep en het is altijd weer hilarisch als juist deze familieleden sportief bij de neus te nemen.

Klassiek en modern

Mijn familieshow is een optreden waarbij klassieke en moderne goocheltrucs elkaar ontmoeten. Op deze manier bedien ik zowel het oudere als het jongere publiek. Vast onderdeel is altijd wel het zogenaamde “zakkenrollen”. Een truc die altijd weer tot de verbeelding spreekt. Uiteraard geef ik de gerolde zaken direct weer terug. Hoewel, ik kan me eens een optreden in Zwolle herinneren…

Hoe dan ook, ik kijk alweer uit naar mijn volgende familieshow!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen