goochelaar-logo

Geen verjaardag zonder goochelaar

Delen

goochelaar balletje balletje

Vraag jij je ook af hoe je jouw verjaardag onvergetelijk kunt maken? Heb je geen zin in een saai feestje waarbij iedereen om 20:30 uur al op de klok aan het kijken is? Op deze pagina lees je DE onmisbare tip voor een topfeest!

Je hebt natuurlijk de verjaardagen waarop een speciale leeftijd wordt bereikt.

Je kunt hierbij denken aan:

  • 18e verjaardag
  • 25e verjaardag
  • 30e verjaardag
  • 40e verjaardag
  • 50e verjaardag

Dat zijn mijlpalen die extra gevierd mogen worden. Het bereiken van de 65-jarige leeftijd mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken.

Maar ook de gewone verjaardag kunnen wel een BOOST gebruiken.

Het valt tegenwoordig niet mee om een leuk verjaardagsfeest te vieren. Je verzandt al gauw in standaard oplossingen waardoor het maar een gewoon feestje wordt.

Gelukkig kan het ook anders…jij kunt óók zo’n feest geven waar jouw vrienden en familie het nog jaren over zullen hebben.

Een andere verjaardag dan anders kan bijvoorbeeld door het inhuren van een professionele goochelaar. Niemand van jouw gasten zal een goochelaar op jouw verjaardag verwachten en plezier, verbazing en lof zullen jouw deel zijn.

Verjaardag vieren

  • verjaardagMisschien ben je nog een beetje sceptisch. Maar daarmee doe je vooral jezelf tekort. De tijd van een konijntje uit de hoed toveren is definitief voorbij.
  • Vandaag de dag zijn goochelaars ware kunstenaars. Ze laten je verbaasd staan en hun trucs zijn onnavolgbaar. Een moderne goochelaar is iemand die vernieuwende en verrassende trucs in huis heeft.
  • Ook heeft hij niet alleen maar oog voor zijn trucs, maar vooral voor jouw gasten. Deze worden aldoor bij de trucs betrokken, zodat er een prachtige interactie is tussen de goochelaar en zijn publiek.

Dit was een topidee…bedankt Marc! Niet twijfelen mensen…Succes Gegarandeerd!

Het is altijd mogelijk om bepaalde wensen met de goochelaar te bespreken.

De illusionist, om maar eens een andere term te gebruiken, denkt hierin graag met je mee. Hij wil namelijk ook niets liever dan een geslaagde verjaardag voor jou. Een geslaagde verjaardag voor jou betekent een geslaagd optreden voor hem.

Twijfel niet huur een goochelaar daarmee bezorg niet alleen jezelf, maar ook jouw vrienden en familie, een onvergetelijk avond!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen