goochelaar-logo

Goedkope goochelaar

Delen

goochelaar spreker

Een goedkope goochelaar huren, dat is waar dit artikel om draait! Hoe zit dat nou precies, wat kost een goochelaar? Belangrijker nog, wat is een goedkope goochelaar?

Goedkope goochelaarZoals een goed ondernemer betaamt, kijk ik regelmatig naar de statistieken van mijn website…en daarbij ben ik natuurlijk erg benieuwd naar de zoekwoorden die mensen gebruiken om te vinden wat zij zoeken. Eén van de zoekwoorden die mij direct opviel was “goedkope goochelaar”. Ik ga een aantal aannames doen waarom deze persoon heeft gezocht op deze specifieke term.

Hij/zij:

  • heeft al meerdere aanvragen gedaan
  • heeft inmiddels al meerdere offertes ontvangen.
  • heeft een kleiner budget beschikbaar
  • wil hoe dan ook een goochelaar inhuren

Dit bracht mij op het idee om hier een artikel over te schrijven, zonder hierbij te oordelen over waarom iemand op zoek gaat naar een goedkope goochelaar.

Allereerst de betekenis van het woord “goedkoop”:

  • Laag in prijs
  • Voordelig
  • Niet duur

Dit zijn zomaar een aantal kreten die ik op online woordenboeken tegen ben gekomen, wat opvalt is dat het 2 hiervan absoluut subjectieve woorden/kreten zijn. Wat voor de één “laag in prijs” is, is voor de ander duur. Datzelfde geldt voor “niet duur”, echter is de term “voordelig” een interessante!

Voordelig

Voordelig betekend iets anders dan goedkoop, het kan betekenen: prettig, aangenaam, gunstig en uiteraard geldelijk voordeel. Nou durf ik rustig te zeggen dat het zeer aangenaam kan zijn om mij als goochelaar in te huren, daarnaast is het ook prettig en gunstig om mij in te huren. Met andere woorden het is voordelig! Dat wil niet zeggen dat ik “goedkoop” ben…het hangt er maar vanaf hoe groot je budget is natuurlijk.

Wat ik hiermee wil aangeven is dat het een prima keuze is om op zoek te gaan naar een goedkope, misschien wel de goedkoopste, goochelaar…maar bedenk vooral wat je wilt bereiken.

Goedkope goochelaar

Er zijn ongetwijfeld hobby-goochelaars die het leuk vinden om voor “een appel en een ei” op komen treden…als dit past in uw programma, of in uw beeld van de dag…dan zou ik zo iemand ook absoluut inhuren. Deze artiest zet wellicht een fantastisch programma neer waar u uw gasten werkelijk een plezier mee doet.

Wanneer je de garantie wilt hebben dat je een goede artiest uitnodigt dan is het belangrijker om af te gaan op iets wat bij uw beeld en programma past, dan naar de prijs te kijken! Ik begrijp uiteraard dat dat niet altijd lukt, de meesten hebben immers te maken met een budget.

Een Amerikaanse opdrachtgever van mij zei ooit de gevleugelde woorden: “Real entertainment, costs real money”!

Goedkoop of niet…je doet feitelijk altijd een goede koop wanneer je weloverwogen kiest voor hetgeen wat bij je past!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen