goochelaar-logo

Goochelaar Alkmaar

Delen

professionele goochelaar

Goochelaar Alkmaar is in te huren voor tal van feesten en evenementen in Alkmaar en omgeving, unieke shows die jouw gasten een unieke ervaring laten beleven. Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven?

Alkmaar is voor mij best wel een eindje rijden. Uiteraard is dat geen probleem en eigenlijk vind ik dat ook best wel leuk. Op deze manier kom je namelijk nog eens ergens en zo ontmoet je veel interessante mensen. Goed, voor een optreden “mindreading” dus op naar Alkmaar, de stad die natuurlijk bekend staat om zijn kaasmarkt. Vanuit de hele wereld komen toeristen hiervoor naar Alkmaar en ik schaamde mij bijna dat ik hier nu alleen naartoe reed omdat ik was geboekt voor een optreden als goochelaar Alkmaar en die hele kaasmarkt nog nooit had gezien.

Mindhacker

Goochelaar AlkmaarDe eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik deze schaamte al gauw voorbij was en in een uitstekend humeur reed ik Alkmaar binnen. Inmiddels zat ik volledig in mijn rol als goochelaar Alkmaar en zo stapte ik de zaal waar ik mijn optreden zou geven binnen. Ik was geboekt om een zogenaamde “mindhacker show” te geven. Misschien was ik dus eigenlijk meer een mindhacker Alkmaar dan een goochelaar Alkmaar, maar dat geheel terzijde. Het leuke aan MiNDHACKER is dat veel mensen je heel sceptisch aankijken. Ze kijken je aan met zo’n blik van “dat gaat je bij mij toch niet lukken” en ik ben dan ook dol op deze blikken.

Goochelaar Alkmaar

En ja hoor…. Deze goochelaar Alkmaar zag al snel enkele van die blikken. Hoogste tijd dus om aan de slag te gaan en deze mensen de wondere wereld van mindreading te laten ervaren. Het is keer op keer weer fantastisch om het ongeloof op de gezichten van mensen te zien als ik mijn voorstelling geef. Dit verveelt nooit en geeft me altijd weer die energie die je nodig hebt om door te gaan.

Aangenaam verrast

Als goochelaar Alkmaar was ik aangenaam verrast met mijn publiek. Het westen van het land staat toch wel een beetje bekend als heel direct en daar moet je als je, zoals ik uit het zuiden van het land komt, wel tegen kunnen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb van de Alkmaarders. Van één vrouw in het bijzonder, deze dame was ervan overtuigd dat ik haar gedachten kon lezen en daarmee helderziend was.

Ik zou geen beste goochelaar Alkmaar zijn geweest als ik haar niet even in deze waan had gehouden. Dit heb ik dan ook gedaan, maar uiteindelijk won de Marc in mij het van de goochelaar Alkmaar en heb ik haar opgebiecht dat het toch echt allemaal show was.

Dit maakt voor mij de avond compleet en onvergetelijk!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen