goochelaar-logo

Goochelaar Amersfoort

Delen

professionele goochelaar

Aan de stad Amersfoort koester ik warme herinneringen, als Goochelaar Amersfoort was het voor mij namelijk een soort proefkonijn, een testcase. Je zal het misschien niet geloven, maar een goochelaar heeft raakvlakken met de mensheid.

Ook voor een goochelaar gaat namelijk niets vanzelf en zal er voor een nieuwe act veel en goed geoefend moeten worden. En uiteindelijk komt dan natuurlijk het moment suprême…optreden voor een live publiek. Daarna is het een kwestie van vlieguren maken en de act verder fine-tunen om het maar eens populair te zeggen.

Goochelaar Amersfoort

Goochelaar AmersfoortIk was geboekt als goochelaar Amersfoort en dat leek mij een prachtige gelegenheid om tijdens mijn Mindhacker show mijn nieuwste truc op de bühne te brengen. Deze nieuwe act was een komische ontsnappingsact en om eerlijk te zijn was ik hierdoor wel iets meer gespannen dan normaal. Immers, oefenen in een vertrouwde omgeving en een keertje oefenen voor bekenden en intimi is toch wel even iets anders dan voor een zaal vol mensen die ik niet ken en die mij natuurlijk niet kennen. Ik was niet alleen gespannen of mijn act wel helemaal goed zou gaan, ook is er bij een nieuwe act altijd iets van spanning hoe de zaal erop zal reageren.

Keigoed

Wat dat betreft kan ik gerust zeggen dat ik geen betere stad uit had kunnen kiezen en ik heb hier met liefde opgetreden als goochelaar Amersfoort. Keigoed ging het en ik zeg expres keigoed, omdat Amersfoort als bijnaam de “Keistad” heeft. Het verhaal achter deze bijnaam voert terug tot maar liefst 1544, dus je kan met recht stellen dat Amersfoort een stad is met een rijke historie. Deze historie zie je natuurlijk ook terug in de stad zelf. Maar naast cultuur en historie is het ook een stad waar je je heerlijk kunt ontspannen in leuke en gezellige cafeetjes en restaurantjes. En laat deze goochelaar Amersfoort daar nu ook best van houden.

Al met al kan ik dus niet anders zeggen dan dat ik Amersfoort en mijn hart heb gesloten. Ik hoop hier dan ook nog vaak mijn opwachting als goochelaar Amersfoort te mogen maken. Of moet ik het volksverhaal trouw blijven en zeggen…mijn optreden als goochelaar Keistad?!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen