goochelaar-logo

Goochelaar Arnhem

Delen

goochelaar spreker

Goochelaar Arnhem is dé perfecte keuze voor ieder feest of event in Arnhem en omgeving! Laat je betoveren door de bijzondere trucs van deze kwaliteitsgoochelaar met een betaalbaar tarief!

Zo ben je Marc Woods en zo ben je een goochelaar Arnhem. Voor één van mijn optredens had ik namelijk het genoegen naar deze mooie Gelderse stad af te mogen reizen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er simpelweg naar toe te rijden, op te treden en direct weer naar huis te gaan, maar dat is niet mijn stijl. Ik vind het altijd prettig als ik iets meer afweet van de stad en omgeving waar ik op moet treden. Ik ben namelijk van mening dat je met enige kennis van de regio je je veel beter in kunt leven in jouw publiek.

Wegdromen

goochelaar arnhemDat Vitesse hier voetbalt, dat is geen nieuws voor mij. Maar toen ik langs het Gelredome reed droomde ik heel even weg bij de gedachte hoe het zou zijn om in een vol stadion als goochelaar Arnhem op te treden. Wakker worden Marc…beide beentjes op de grond. Jaren geleden was ik eens in Arnhem, maar sindsdien is er veel veranderd. Ten goede overigens, want de stad ademde een relaxte en positieve sfeer uit en zag er gewoon goed uit.

Goochelaar Arnhem

Zo ging ik mijn optreden als goochelaar Arnhem tegemoet. Ik had er oprecht zin in. Ik had de eer om voor een groep senioren op te mogen treden op een grote rondvaartboot op de Rijn. Weer eens iets anders dan een feestzaal en naast mijn optreden als goochelaar Arnhem heb ik genoten van “zo’n reisje langs de Rijn, Rijn, Rijn”!

Ouderwets gezellig

Aan het optreden zelf koester ik warme herinneringen. Wat een sfeer en wat een gezelligheid wist dit publiek neer te zetten door gewoon zichzelf te zijn. Het werd een middagje herinneringen ophalen aan grootheden als Fred Kaps en Richard Ross. Fantastisch, want er zijn niet zo heel veel mensen meer die de beelden van deze rasartiesten van vroeger jaren nog kennen.

Die ouderwetse oprechte belangstelling in elkaar en de waardering die ik als goochelaar Arnhem mocht ontvangen zijn zaken die ik nog lang bij me zal dragen.

Dit optreden in deze stad in Gelderland was voor mij een waar voorrecht.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen