goochelaar-logo

Goochelaar Breda

Delen

illusionist inhuren

Goochelaar Breda is dé goochelaar voor alle feesten en evenementen in Breda en de omgeving van Breda! Bedrijfsevenementen of particuliere feesten, hij voelt zich overal als een vis in het water.

Als ik word geboekt voor een optreden als goochelaar Breda, dan verschijnt er altijd een grote lach op mijn gezicht. Niet dat ik Breda en haar inwoners uitlach, zeker niet! Maar ik durf wel te stellen dat mijn roots als goochelaar liggen in deze prachtige Brabantse stad. Graag vertel ik jullie hier wat meer over en dan weet je ook direct waarom ik zo graag een goochelaar Breda ben.

Studie in Breda

We gaan terug in de tijd. Terug naar de tijd dat ik nog jong was en, nee, dat is helemaal niet zo lang geleden als je misschien denkt! In die tijd was ik een graag geziene gast in Breda. Niet omdat ik hier vaak kwam voor een optreden als goochelaar Breda, maar omdat ik hier studeerde. En studeren in Breda is echt niet alleen studeren hoor. Ik ging ook regelmatig op stap, iets dat heel goed kan in een gezellige en bourgondische stad als Breda.

Goochelaar Breda

Maar het merendeel van mijn tijd was ik te vinden aan de kunstacademie in Breda, Sint Joost genaamd. Sint Joost was gevestigd in het voormalige seminarie Ypelaar, een werkelijk prachtige omgeving. Het is deze omgeving die mij heeft weten te inspireren om iets te gaan doen met iets dat “talent” heet. Ik bleek namelijk enig talent te hebben voor goochelen. Het was hier in Breda, in Sint Joost om precies te zijn, dat ik besloot om meer te gaan doen met dit talent. Marc Woods was geboren en daarmee ook Goochelaar Breda!

Een creatief vak

Na mijn studie in Breda ben ik direct begonnen als goochelaar. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van. Het is een vak waarin ik veel leuke mensen ontmoet, kom op plaatsen waar ik nooit eerder ben geweest en het is een vak waarin ik mijn creativiteit volledig kwijt kan. Ik word inmiddels door heel Nederland geboekt, maar als ik een aanvraag krijg om op te treden als goochelaar Breda, dan gaat er toch altijd iets door me heen. En als ik dan, vaak enkele weken of maanden later, als goochelaar Breda deze mooie stad binnen rij, dan voelt het toch altijd weer een heel klein beetje als thuiskomen.

Lees ook mijn TEDx Breda verhaal!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen