goochelaar-logo

Goochelaar Den Bosch

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Goochelaar Den Bosch, voor bijzondere shows in Den Bosch en omgeving! Marc Woods combineert zijn magic-tricks met zakkenrollen en mindreading om een unieke show te vertonen aan jouw gasten!

goochelaar den boschAls ik in Den Bosch een optreden als goochelaar Den Bosch mag verzorgen, dan voelt dat voor mij een beetje als het spelen van een thuiswedstrijd. Ik woon zelf immers redelijk om de hoek. Misschien was dit wel de reden dat mijn voorbereiding als goochelaar Den Bosch niet helemaal vlekkeloos verliep…

Bossche bol

Zoals altijd ging ik ruim op tijd op pad. Rustig aan is mijn motto voor een optreden en ik ben liever iets te vroeg dan gepast op tijd of iets te laat. Dus, zoals gezegd, op weg naar het immer mooie Den Bosch. Dit is en blijft een stad waar ik graag kom. Niet alleen als goochelaar Den Bosch, maar ook als mijn alter ego, Marc. In Den Bosch geen Bossche bol eten is natuurlijk ondenkbaar, dus dat was iets wat ik me zeker voorgenomen had om te gaan doen. De Bosschenaren houden van het goede leven en laat ik dat nu ook doen. Voorpret genoeg dus en heel ontspannen kwam ik aan op de plaats van bestemming.

Goochelaar Den Bosch in de problemen

Autootje parkeren, even kennismaken en dan de spullen uit de auto halen, zodat alles op tijd klaar is om een spetterende optreden als goochelaar Den Bosch op de planken te brengen. Maar koekenbakker die ik deze dag was…..ik had mijn goochelattributen vergeten!! Grote paniek, maar mijn publiek mocht natuurlijk niets merken. Ik had geen tijd meer om even terug te rijden en mijn spullen te halen, dus ik moest improviseren. Gelukkig schoot mij te binnen dat ik niet de enige goochelaar Den Bosch ben en ik hier, in ’s Hertogenbosch, een goede collega goochelaar ken.

Uit de brand

Lang leve de moderne techniek van de mobiele telefoon en gelukkig had ik deze beste man snel te pakken. Probleem uitgelegd en wat was ik blij en opgelucht dat hij me uit de brand kon helpen. Sindsdien heb ik nu standaard een klein koffertje in de auto liggen met reservespullen.

Uiteraard heb ik dit nog wel een tijdje van mijn collega moeten horen, maar dat neem ik graag op de koop toe. Mijn optreden als goochelaar Den Bosch ging uiteindelijk dus gewoon door en werd een groot succes. Zelf heb ik er, ondanks de slechte voorbereiding, ook een goed gevoel aan over gehouden. Wel was het een optreden waarbij ik het nog nooit zo warm heb gehad…

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen