goochelaar-logo

Goochelaar Den Haag

Delen

congres spreker inhuren

Goochelaar Den Haag is uniek entertainment voor de regio Den Haag, een dosis humor, jarenlange ervaring en scherpe vingervlugheid zijn de ingrediënten voor een geslaagd feest met Goochelaar Den Haag!

Als ik terug denk aan mijn optreden als goochelaar Den Haag, dan verschijnt er altijd ongemerkt een grote glimlach op mijn gezicht. Net als op zoveel anderen heeft Den Haag ook op mij een bepaalde aantrekkingskracht. Natuurlijk komt dit mede door het aangrenzende Scheveningen dat een sfeer heeft die je nergens anders langs de kust tegenkomt.

Een professional mee

Speciaal voor mijn optreden als goochelaar Den Haag besloot ik mijn broer mee te vragen. Niet om hem door de midden te zagen of zoiets hoor, maar om enkele video’s van mijn trucs te maken. Mijn broer is een professional op het gebied van video-montage, en post-editing, gewoon een kei in zijn vak! Deze video’s kan ik vervolgens gebruiken voor mijn website en ter promotie van mijn activiteiten als goochelaar.

Inspirerend

Los gezien van het feit dat ik het een eer vind om op te treden als goochelaar Den Haag was het voor mij ook erg bijzonder om een dag samen met mijn broer op pad te gaan. Natuurlijk spreken we elkaar regelmatig, maar een dagje samen erop uit, dat was alweer even geleden. Den Haag en Scheveningen hebben tal van mooie en inspirerende plaatsen om mij lekker uit te kunnen leven als goochelaar Den Haag en bleek een goede keuze geweest te zijn.

Goochelaar Den Haag

Denk maar eens aan de bekende boulevard in Scheveningen met daarbij de Pier waar eigenlijk altijd wel iets om te doen is. Maar ook Den Haag zelf heeft unieke locaties die altijd kunnen rekenen op een hoop publieke belangstelling. En een beetje goochelaar Den Haag is natuurlijk dol op publieke belangstelling. Het politieke hart van ons land ligt in Den Haag en Het Binnenhof moet je dan ook zeker bezocht hebben. Het leuke aan een stad als Den Haag is dat het zo’n heerlijk eigen karakter heeft. De mensen zijn recht door zee en als je met iemand in gesprek bent die “plat Haags” spreekt, dan is dit gewoon een feestje op zich.

Mijn broer en ik hebben in elk geval met volle teugen genoten van al het moois dat deze stad ons deze dag heeft gebracht. De rol als goochelaar Den Haag was mij op het lijf geschreven en ik kijk er zeker naar uit om hier weer eens terug te komen.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen