goochelaar-logo

Goochelaar Dordrecht

Delen

congres spreker inhuren

Goochelaar Dordrecht…ik weet het nog goed. We schrijven enige tijd terug. De zomer zijn we allang vergeten en het allerlaatste najaarszonnetje lijkt ook alweer een eeuwigheid geleden.

Kortom, het is winter en om specifieker te zijn, het is bijna kerst. Veel mensen hebben het vaak over de donkere dagen voor kerst, maar dat is mij persoonlijk wat te somber. De periode vlak voor de kerst is voor mij namelijk juist een periode van gezelligheid. En zeker als ik terugdenk aan mijn optreden als goochelaar Dordrecht.

Goochelaar Dordrecht op de kerstmarkt

Ik mocht namelijk op de kerstmarkt in Dordrecht een optreden als goochelaar Dordrecht verzorgen. En heb je het over magisch, dan hoort hier zeker de magische sfeer van een kerstmarkt in thuis. En het leek wel of de mooie stad Dordrecht wist dat deze goochelaar Dordrecht zo dol is op kerst, kerstmarkten en alles wat daarbij komt kijken. Zo heb ik zelfs eens een artikel geschreven over de meest magische kerstliedjes. Voor mij is magie dan ook veel meer dan alleen iets wat ik neerzet tijdens mijn optredens.

Extra laagje

In december buiten op moeten treden als goochelaar Dordrecht houdt natuurlijk wel in dat je jezelf warm aan moet kleden. Hier was ik gelukkig goed op voorbereid, dus een extra laagje kleding onder mijn reguliere outfit aangetrokken. Achteraf gezien was dit niet nodig, zei hij met een knipoog, want de warme sfeer rond kerst en op de Dordtse kerstmarkt hielden me al warm genoeg. In deze tijd een stad en haar inwoners leren kennen is anders dan in een andere periode van het jaar. Maar gezien de hartelijkheid en het enthousiasme van de inwoners kan ik me niet voorstellen dat Dordrecht een stad is waar je niet naar terug zou willen komen. Deze goochelaar Dordrecht heeft de stad en haar inwoners in elk geval in zijn hart gesloten.

Wat een heerlijke geur

Telkens als de kerstperiode aanbreekt denk ik terug aan de korte tijd dat ik mij goochelaar Dordrecht mocht noemen. Ik sluit dan altijd eventjes mijn ogen en zie dan de vuurkorven, kerstbomen en kerststalletjes weer voor me. De geur van warme glühwein, kastanjes in het vuur en ja, ook die van wafels en oliebollen lijkt mijn neus weer te vullen. Dank je wel Dordrecht, voor deze fantastische belevenis en ervaring!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen