goochelaar-logo

Goochelaar Duitsland…altijd een feestje!

Delen

congres spreker inhuren

Goochelaar Duitsland – Nederlanders en Duitsers kunnen over het algemeen erg goed met elkaar. Alleen wanneer er tegen elkaar gevoetbald wordt is dit anders. Een bekende uitspraak luidt: “een voetbalwedstrijd duurt 90 minuten en aan het einde winnen de Duitsers”. Best frustrerend voor ons Nederlanders, maar ach, verder gaan we gelukkig goed met elkaar om.

Goochelaar Duitsland

Sterker nog, Duitsland behoort al vele jaren tot één van onze meest geliefde vakantielanden. Voor mij is dat niet echt een verrassing. Er zijn meer dan genoeg redenen om even de grens over te wippen, want wie zegt er nu nee tegen een land dat bekend staat om zijn:

  • vriendelijke mensen
  • mooie en afwisselende landschappen
  • heerlijke eten en drinken
  • prachtige steden
  • rijke historie en cultuur
  • indrukwekkende kerstmarkten

En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

Hotel Grossbach

Dit lijkt een ode aan Duitsland te worden. En weet je…het is een prachtig land en ik heb het hier altijd erg naar mijn zin. Met verschillende optredens, waaronder twee maal in Hotel Grossbach, gelegen in het Zwarte Woud. De gastvrijheid van de hoteleigenaar is ongekend en elke keer als ik hier kom voel ik me direct thuis.

Optreden voor de gasten van het hotel en voor de mensen uit de omgeving is zeker geen straf. Hilarisch is een passende omschrijving en ook na mijn optreden lach ik heel wat af met het publiek. Een lekker Duits biertje ontbreekt hierbij natuurlijk niet.

Ook heb ik al een aantal keren opgetreden in Düsseldorf. Deze stad ligt net over de grens ter hoogte van Venlo en Roermond. Düsseldorf ligt in het Ruhrgebied en is een hele moderne stad. Je kunt hier uitstekend shoppen en uitgaan. Ook het (internationale) bedrijfsleven weet de weg naar Düsseldorf te vinden. De ‘Messe Düsseldorf’ is een modern beurscomplex waar ik al meerdere keren een optreden heb mogen verzorgen. Een optreden op een internationale beurs is en blijft bijzonder leuk om te doen.

Het internationale karakter van een beurs zorgt voor een heel divers publiek en het is en blijft een uitdaging om de mensen te boeien en te triggeren. Gelukkig heb ik hier wel een paar trucjes voor 🙂

Ook dit jaar, hoop ik weer een aantal keren een optreden bij onze oosterburen te mogen verzorgen. De eerste klus staat alweer gepland, deze keer gaat de reis naar Frankfurt am Main!

Tschüss!!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen