goochelaar-logo

Goochelaar Eindhoven

Delen

illusionist inhuren

Als je zoals ik door het hele land op mag treden maak je natuurlijk wel de nodige kilometers. Dus als je zo af en toe eens wat dichter bij huis op mag treden is dit helemaal niet erg, deze keer goochelaar Eindhoven!

Een stad die redelijk bij mij om de hoek ligt is Eindhoven en hier mag ik regelmatig mijn opwachting als goochelaar Eindhoven maken. Ik heb op diverse locaties in deze bruisende stad mijn opwachting als goochelaar mogen maken. Er is geen enkel optreden waar ik niet graag aan terug denk. Eén optreden in Eindhoven steekt er om eerlijk te zijn wel met kop en schouders boven uit.

Goochelaar Eindhoven in het Evoluon

Goochelaar EindhovenDit heeft niets met het Eindhovense publiek te maken, want dat is op alle locaties top geweest. Nee, mijn show die ik in het Evoluon heb gegeven, dat was voor mij echt een ware topavond geweest. Het Evoluon heeft iets magisch en laat ik daar als goochelaar Eindhoven nou iets mee hebben. Het gebouw creëert een illusie en dat is precies wat ik ook in mijn shows neer probeer te zetten. Een gebouw als het Evoluon is dan ook een bron van inspiratie en geeft mijn show gewoon een beetje meer glans en cachet.

Het Evoluon is ontworpen door twee Nederlandse architecten en opende in 1966 voor het eerst haar deuren. Het is een discusvormig gebouw dat van de buitenkant op een vliegende schotel lijkt. Zie hier de magie en illusie. Tegenwoordig doet het gebouw dienst als theater en congrescentrum, maar ook kun je hier als bedrijf zijnde vergaderruimte huren. Een lekker hapje eten mag in een gebouw als dit natuurlijk niet ontbreken, dus een restaurant ontbreekt niet.

Gezelligheid in Eindhoven

Natuurlijk is Eindhoven meer dan enkel en alleen het Evoluon. De stad wil graag een kenniscentrum zijn waarin technologie centraal staat. Maar naast kennis is er ook ruimte voor ontspanning. En daar weet deze goochelaar Eindhoven wel raad mee.

Na een optreden nog even de stad in om een lekker drankje te drinken aan het Stratumseind is een truc die ik graag nog even uithaal. Nu ik dit alles eens overdenk hoop ik dat er snel weer een optreden als goochelaar Eindhoven aan zit te komen.

Ik ben er klaar voor!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen