goochelaar-logo

Goochelaar Flevoland

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Goochelaar Flevoland, goochelen in “het nieuwe land”. De provincie Flevoland is een provincie die nog niet eens zo heel lang bestaat. Sinds 1985 is het officieel een provincie.

Tot die tijd was het gebied, dat nu de provincie Flevoland, heet ondergebracht in verschillende andere provincies. Het is een provincie waar ik verschillende keren mijn opwachting heb mogen maken als goochelaar Flevoland.

Bij Flevoland denk ik al snel aan:

De doorsnee Flevolander lijkt nog niet echt te bestaan.

Goochelaar Flevoland

Met name dit laatste punt is voor mij als goochelaar Flevoland erg leuk. De doorsnee Flevolander lijkt nog niet echt te bestaan. Natuurlijk is dit slechts een kwestie van tijd en ik ben best nieuwsgierig wat de omschrijving van de typische “Flevolander” zal worden. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik uit eigen ervaring als goochelaar Flevoland kan zeggen dat de mensen in deze provincie gastvrij en vriendelijk zijn, soms een tikje terughoudend, maar met een grote dosis humor.

Uniek in z’n soort

De provinciehoofdstad van Flevoland is Lelystad. In deze bruisende stad heb ik meerdere malen opgetreden. Eén van deze optredens zal ik nooit vergeten…iets met een in de modder vast zittende auto (zie mijn blog over goochelaar Lelystad). Maar Flevoland is natuurlijk meer dan Lelystad alleen. Ondanks de jonge leeftijd van deze provincie valt er van alles te zien en te beleven. Zo heeft het enkele unieke natuurgebieden, waar de Oostvaardersplassen en het Horsterwold voorbeelden van zijn. Over de Oostvaardersplassen is een documentaire gemaakt die zelfs in de landelijke bioscopen heeft gedraaid, een absolute aanrader!

Keuze genoeg

Als ik kijk naar enkele leuke plaatsen en dorpjes in Flevoland, dan heeft het eiland Urk toch wel mijn hart gestolen. Een uniek dorp dat anno nu nog steeds zijn authenticiteit heeft weten te bewaren. Een visje eten in de haven van Urk is een waar feestje en iets dat je zeker moet doen als je hier bent. Een andere plaats die de moeite waard is om te bezoeken is Emmeloord, het bruisend middelpunt van de Noordoostpolder. Ook Dronten, gelegen aan het Veluwemeer heeft je veel te bieden en ook Almere zal je niet teleurstellen wanneer je hier een bezoek brengt. Even lekker uit je dak gaan doe je in Biddinghuizen, want hier vindt je pretpark Walibi Holland.

Veelzijdig Flevoland

Nu ik dit alles eens terug lees merk ik pas hoe veelzijdig Flevoland is. Ik kom hier graag en niet alleen om op te treden als goochelaar Flevoland. Deze provincie heeft mijn hart in elk geval gestolen en ik hoop hier nog heel vaak te komen. Voor een show in één van de vele leuke plaatsen van deze provincie of gewoon voor een dagje uit!

Als ik maar niet met mijn auto vast kom te zitten in de modder zoals toen 🙂

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen