goochelaar-logo

Goochelaar geeft droomauto weg!

Delen

spreker illusionist

En zo stond ik ineens in Oostenrijk. Nou ja, ineens……dat is natuurlijk niet helemaal waar. Ik werd namelijk benaderd of ik een gala-avond met een optreden wilde opluisteren. Deze gala-avond, in Oostenrijk dus, werd gehouden ter afsluiting van een klassieke auto trial.

Angel’s Inc.

Mijn belangstelling was gewekt, want dit soort optredens zijn voor mij toch echt de krenten uit de pap. Het is al een hele eer dat je voor een evenement als dit gevraagd wordt en ‘nee’ zeggen was voor mij dan ook geen optie. Het werd allemaal nog mooier voor me toen ik hoorde dat Angel’s Inc. ook van de partij zouden zijn. Nu denk je misschien aan een popgroep waar ik van hou, maar dan zit je mis. Angels-Inc zijn vrouwelijke collega’s uit het vak en over hun optredens wordt altijd lang nagepraat. Zij brengen een unieke mix van illusionisme en dans op de bühne. Deze dames zien er meer dan goed uit en weten het publiek altijd in extase te brengen.

Leuk om te weten is dat deze dames ná dit optreden in Oostenrijk, HOGE ogen hebben gegooid op de Britse televisie bij Britain’s Got Talent!

Klassieke auto’s zijn altijd prachtig om te zien. Toen ik er een aantal had gezien, zei iemand tegen me: “geluk is makkelijker te bereiken met de auto, dan met de fiets”. Toen ik al die prachtige klassiekers en hun eigenaren zag, wist ik meteen dat dit een absolute waarheid is. De passie die de eigenaren voor hun geliefde auto’s hebben is ongekend. Heel mooi om te zien

Auto cadeau

Onderdeel van mijn optreden deze avond was het weggeven van een auto. Ik heb namelijk de favoriete auto van de winnaars van de trial voorspeld. Zo voorspelde ik de juiste kleur, het juiste model en natuurlijk het juiste merk. Hoe ik dat deed? Daarover kan ik natuurlijk niets zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de winnaars er dus met een extra prijs vandoor gingen, namelijk met de door mij voorspelde droomauto. Jammer voor hen was dat ik deze droomauto ‘slechts’ op A2 formaat weg mocht geven. Ach, je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

Echt genieten

Voor een artiest zijn dit soort avonden ECHT genieten. Het was fantastisch en gezellig, het entertainment wist elkaar naadloos te vinden. Dank aan mijn collega’s van Angel’s Inc. en dank aan de organisatie dat ik hierbij mocht zijn. Volgende keer weer?

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen