goochelaar-logo

Goochelaar Gelderland

Delen

spreker illusionist

Goochelaar Gelderland – De grootste provincie van Nederland. Toen ik als goochelaar begon, inmiddels alweer ruim tien jaar geleden, trad ik vooral lokaal en regionaal op.

Goochelaar Gelderland

goochelaarAl snel werd mijn werkgebied groter en kwam ik ook in andere provincies dan Brabant aan het optreden. Zo ook in de provincie Gelderland en ik weet nog goed hoe ik mij vergiste in de grootte van deze provincie. Gelderland grenst weliswaar aan Brabant, maar als je in het oostelijke of noordelijke deel van deze provincie op moet treden, dan ben je toch wel even onderweg hoor. Maar wat een prachtige gebieden krijg je te zien als je Gelderland gaat verkennen:

Uiteraard zijn er nog wel meer regio’s aan te wijzen, maar deze vijf geven me altijd een goed beeld van waar ik moet zijn.

Toen ik hier voor het eerst optrad, Nijmegen, dacht ik met een ietwat gereserveerd publiek te maken te krijgen. Goh, wat zat ik er naast zeg!

Onvergetelijk

energizer congres symposiumHet leuke aan optreden als goochelaar Gelderland is dat geen regio binnen deze provincie hetzelfde is. Zowel qua streek niet, maar zeker ook qua mensen niet. De stadregio Arnhem-Nijmegen behoort tot de grootste stedelijke gebieden van ons land. Toen ik hier voor het eerst optrad, Nijmegen, dacht ik met een ietwat gereserveerd publiek te maken te krijgen. Goh, wat zat ik er naast zeg! Een top interactie met mijn publiek maakte dit optreden uit 2008 tot een onvergetelijke herinnering.

Gelderland is natuurlijk meer dan de steden Arnhem en Nijmegen. Er zijn tal van leuke steden en dorpen te vinden. Deze diversiteit maakt deze provincie geliefd bij zowel binnenlandse -als buitenlandse toeristen. Neem bijvoorbeeld eens een stad (of eigenlijk een dorp) als Apeldoorn. Paleis Het Loo en pretpark de Julianatoren zijn hier zeker de moeite van het bezoeken waard. Of ga eens naar Zutphen en geniet van het authentieke karakter van deze Hanzestad. Trek je de Achterhoek in, dan geniet je niet alleen van een prachtige natuur, maar ook van de vriendelijkheid van de nuchtere bevolking die hier woont. Doetinchem en Winterswijk zijn plaatsen waar je fijn kunt winkelen en gezellig uit kunt gaan. Dan heb je nog Tiel, natuurlijk bekend van Flipje en zijn jam, en vanuit deze plaats kun je de Betuwe ontdekken. Geniet op de fiets of vanaf het water (kanoën op de Linge) van de in bloei staande fruitbomen. In het noorden van Gelderland vind je Harderwijk, bekend om het Dolfinarium, maar zeker ook geliefd vanwege de ligging aan het Veluwemeer.

Niet zomaar een rol

Goochelaar Gelderland is voor mij niet zomaar een rol die ik op mij neem. Integendeel! Een optreden als goochelaar Gelderland is voor mij een feest waar ik altijd weer naar uitkijk. Goochelen in deze provincie staat voor mij gelijk aan genieten…genieten van al het goede dat Gelderland te bieden heeft. En niet in de laatste plaats vanwege het altijd weer fantastische publiek dat hier op me wacht!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen