goochelaar-logo

Goochelaar Goes

Delen

goochelaar op bedrijfsfeest

Goochelaar Goes is dé gangmaker op ieder feest of event in Goes en omgeving, door zijn ervaring weet hij van ieder feest een magisch succes te maken! Benieuwd naar zijn tarieven?

Goes is misschien niet het meest bekende plaatsje in Zeeland, maar het heeft mijn hart gestolen. Niet alleen vanwege het feit dat het een erg gezellige plaats is waar het heerlijk genieten is van het goede Zeeuwse leven. Nee, Goes is voor mij meer dan dat en dat heeft alles te maken met mijn optredens als goochelaar Goes in Restaurant De Werelt. Ik vertel je graag waarom…

Er was eens…

Er was eens, niet zo heel lang geleden, iemand die Marc Woods heette. Deze man heeft wel een beetje talent voor goochelen en mocht zich voor een optreden de rol aanmeten van “goochelaar Goes”. Hij reisde vanuit zijn woonplaats af naar dit Zeeuwse plaatsje en omdat hij hier nog niet zo vaak had opgetreden was hij best wel een beetje gespannen. Jazeker, ook een goochelaar Goes is immers net een mens en zoiets menselijks als gezonde spanning was Marc dan ook niet vreemd.

Restaurant de Werelt

goochelaar goesDe Zeeuwen staan bekend om hun zuinigheid en misschien was dat de reden waarom het hart van Marc wat sneller sloeg toen hij het restaurant betrad waar hij zijn kunsten als goochelaar Goes mocht vertonen. Hij was op alles voorbereid, maar niet op wat hem direct bij het betreden van het restaurant ten deel viel. Hij werd direct overvallen door de hartelijkheid en de warme ontvangst van de mensen van restaurant De Werelt. Wat nou zuinigheid?

Marc Woods was nog niet zo vaak in Zeeland geweest voor een optreden en, om eerlijk te zijn, goochelaar Goes was één van zijn eerste optredens in deze provincie. De avond werd een doorslaand succes. Marc goochelde er lustig op los en liet het publiek op zijn geheel eigen wijze meedoen in zijn show. Ook de gastheer was erg enthousiast en toen Marc na afloop onder het genot van een biertje met hem napraatte bleek er een leuke klik te zijn!

Goochelaar Goes

De tijd ging verder en met regelmaat mocht Marc terugkomen naar het mooie Goes en naar De Werelt om hier zijn show als goochelaar Goes op te voeren. Elke keer weer was de hartelijkheid en de warme ontvangst een gemeende en inmiddels is Marc een graag geziene gast in zowel Goes als in het restaurant. Dit had Marc voorafgaand aan zijn eerste optreden als goochelaar Goes in zijn stoutste dromen niet verwacht. Hij goochelt hier dan ook al vele jaren lang en gelukkig.

Een sprookje? Ach, kom eens naar De Werelt in Goes en woon eens een voorstelling bij van Marc als goochelaar Goes. Wie zegt er dan nog dat sprookjes niet bestaan…

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen