goochelaar-logo

Goochelaar Groningen? Ik ben erbij!

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Goochelaar Groningen – Het leuke van het vak goochelaar / illusionist is onder andere voor mij dat ik nogal eens ergens kom. Zo kom ik bij bedrijven, op bruiloften en feesten en verzorg ik optredens tijdens beursdagen. Heel afwisselend en enerverend en iets wat ik al meer dan tien jaar doe.

Goochelaar Groningen

Wat minstens zo afwisselend is, dat is dat ik door het hele land optreed. Van de provincie Groningen tot in het puntje van Limburg en van Zeeland tot in de kop van Noord-Holland. En natuurlijk alles wat hier tussen ligt.

Aangezien ik in het Brabantse land woon is de provincie Groningen voor goochelaar groningen een flink eind rijden. Toen ik voor het eerst naar Groningen reed voor een optreden wist ik eigenlijk vrij weinig van de provincie, de steden en dorpen en van de Groningers zelf. Ook Marc Woods is net een mens en dus had ook ik al een bepaald beeld van de provincie Groningen, zonder dat ik er überhaupt was geweest. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik dacht dat deze provincie een beetje saai zou zijn qua landschap, dat Groningen de enige stad is die er een beetje toe doet en dat de Groningers zelf een beetje gereserveerd zouden zijn.

De moeite waard

Ervaar deze unieke provincie zelf eens en bezoek bijvoorbeeld eens:

Maar mijn beste Marc…..wat zat ik er met deze gedachten naast zeg! Het tegenovergestelde was namelijk waar. Ik reed de provincie Groningen binnen en was verbaasd over de ruimte en rust die je hier nog vindt. Ook wist ik niet dat het Groningse platteland een heel eigen karakteristiek landschap is met een eigen flora en fauna. Gezellige dorpen en steden te over en dus echt niet alleen de stad Groningen die de moeite van het bezoeken waard is. Stadskanaal, Winsum, Haren en Appingedam zijn voorbeelden van deze plaatsen. En de Groningers zelf? Wat een feest om voor hen op te mogen treden. Droge humor, een prachtig dialect en een gezonde dosis nuchterheid en zelfspot kenmerken deze vriendelijke en oprechte mensen.

Van Brabant naar Groningen

De provincie Groningen is en blijft voor mij een eind rijden. En hoewel er voor mij juist “niets boven Noord-Brabant” gaat, rij ik elke keer met veel plezier naar het hoge noorden en kijk ik uit naar mijn optreden dat ik dan mag verzorgen. Ik kan het dan ook niet laten om als Brabander de mooie provincie Groningen een beetje te promoten.

En oh ja, kijk er niet raar van op als je mij hier aan het werk ziet…want wordt er gegoocheld in Groningen?

Dan ben ik erbij!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen