goochelaar-logo

Goochelaar Haarlem

Delen

professionele goochelaar

Goochelaar Haarlem is dé goochelaar die je kunt boeken voor feesten en evenementen van ieder formaat! Nuchtere humor, bijzondere trucs en vooral érg leuk!

Goochelaar HaarlemEr zijn van die avonden die je altijd bij zullen blijven. Mijn optreden als goochelaar Haarlem is hier zo’n typisch voorbeeld van. Ik weet het nog goed. De dag begon zoals elke andere dag als ik een optreden heb. Ik heb zo mijn vaste rituelen die mij helpen om te gaan met een gezonde dosis spanning.

Haarlem is een stad waar ik nu niet bepaald dagelijks kom, dus een beetje voorbereiding voor mijn act als goochelaar Haarlem kon geen kwaad.

Wat een aanrader

Lang niet iedereen weet dat Haarlem de hoofdstad is van Noord-Holland. Het heeft een meer dan gezellige binnenstad, waarbij het goed toeven is op één van de vele terrasjes. In de binnenstad van deze mooie stad vindt je een aantal monumentale bouwwerken en een aantal voor Haarlem karakteristieke hofjes. Een echte aanrader is wat mij betreft het Frans Hals museum.

Nuchtere humor

Met dit beeld voor ogen reed ik naar deze stad en halverwege merkte ik aan mezelf dat ik me al een echte goochelaar Haarlem begon te voelen. En dit is precies het gevoel dat ik nodig heb om te kunnen presteren. Waar je altijd alert op moet zijn als je in de Randstad optreedt is dat de mensen hier rap van tong zijn en niet op hun mondje zijn gevallen. Dit gaat vaak gepaard met een lekker portie droge, nuchtere humor en daar hou ik persoonlijk wel van.

Goochelaar Haarlem Ontgoocheld

goochelaar-in-haarlemMijn publiek was helemaal klaar voor mijn optreden als goochelaar Haarlem. De sfeer en gezelligheid zat er goed in en een betere interactie met mijn publiek als op deze avond kon ik me niet wensen. Op een bepaald moment komt er een rasechte Amsterdammer op me af gelopen met een fles wijn in zijn handen. Ik weet tot op de dag van vandaag niet hoe hij het heeft klaargespeeld, maar voor mijn eigen ogen liet hij deze fles wijn verdwijnen. Nu weet ik hoe gefrustreerd je kan zijn als je een truc niet door hebt. Zo ben je goochelaar Haarlem en zo ben je ontgoocheld in Haarlem. Zoals het een goede goochelaar betaamt heeft hij mij zijn truc nooit verteld.

Toen ik terug keerde in mijn kleedkamer stond daar ineens een aller-aardigst cadeau, natuurlijk die fles wijn! Ach, ik zal het loslaten, maar wat zou ik die Amsterdamse kerel toch graag nog eens ontmoeten.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen