goochelaar-logo

Goochelaar Hilversum

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Iedereen kent de plaats Hilversum. Hilversum is het hart van de Nederlandse showbizz. En aangezien je goochelen zeker tot de showbizz mag rekenen voel ik mij hier altijd als een vis in het water als ik hier een optreden als goochelaar Hilversum mag verzorgen.

Je vindt hier het bekende Mediapark en op dit Mediapark vindt je de “Beeld en Geluid Experience”. Dit is echt de moeite van een bezoek waard, want hier leer je de radio -en televisiewereld op een unieke en interactieve manier kennen.

Goochelaar Hilversum

Als goochelaar Hilversum zoek ik ook altijd de interactie met mijn publiek. En wanneer ik merk dat dit ook echt het geval is, dan kan mijn avond niet meer stuk. Ik herinner me het optreden als goochelaar Hilversum dat ik mocht geven voor een drukkerij nog heel goed. Dit optreden betrof een stukje maatwerk en dat vereist altijd wel wat extra voorbereiding. Dit doe ik overigens met plezier en het is de kunst om dan een leuke truc te bedenken die past bij het dagelijks werk van de opdrachtgever. Over interactie gesproken…

Maatwerk

Een beetje goochelaar heeft natuurlijk een truc met speelkaarten in huis. Dat heeft deze goochelaar natuurlijk ook en speciaal voor deze show als goochelaar Hilversum heb ik een truc bedacht met deze speelkaarten. Op magische wijze heb ik verschillende speelkaarten bedrukt, wat vanuit het publiek de nodige oooh’s en aaah’s opleverde. Wanneer je deze kreten hoort, dan weet je eigenlijk al dat je truc geslaagd is. Het publiek deed deze avond ook weer fantastisch mee en het leuke was dat zij na afloop lieten weten dat zij het erg leuk vonden dat ik mijn performance als goochelaar Hilversum aangepast had aan het bedrijf. Voor mij een vanzelfsprekendheid, maar erg leuk om op deze manier reactie op je show te krijgen.

Vliegen dan maar

Vanaf Hilversum is het toch altijd weer een eindje rijden naar huis. Een optreden geeft altijd energie, maar kost aan de andere kant ook de nodige energie. Toen ik weer naar huis reed zag ik borden met daarop “Vliegveld Hilversum”. Heel even dwaalden mijn gedachten af hoe fijn het zou zijn om….. Ach, laten we niet doorslaan. Deze goochelaar Hilversum blijft lekker met beide beentjes op de grond. Wel hoopt hij dat hij hier nog vaak terug zal komen, want Hilversum heeft nu eenmaal iets magisch over zich.

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen