goochelaar-logo

Goochelaar Leiden

Delen

goochelaar spreker

Goochelaar Leiden, voor dat magisch tintje aan ieder feest of event in Leiden. Marc Woods verzorgt shows voor allerlei feesten in en om Leiden!

Mijn band met Leiden is met recht een bijzondere te noemen. Het is voor mij een stad die alles heeft wat een stad zou moeten hebben. Leiden is een stad met een rijke historie en dit is op veel plekken in de stad nog terug te zien. Maar ook is het een heel moderne stad en dat komt natuurlijk mede doordat het een studentenstad is. Gevolg? Een heerlijke combinatie van cultuur, gezelligheid en activiteiten. En laat dat nou precies de plaatsen zijn waar een goochelaar Leiden, zoals ik er soms eentje ben, uitstekend op zijn plaats is.

Dierbare herinneringen

Maar los gezien van mijn optredens als goochelaar Leiden in deze stad, heb ik nog een aantal dierbare herinneringen aan Leiden. Zo ben ik een aantal jaren geleden in het huwelijksbootje gestapt. Bij trouwen hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest. En als het gaat om vrijgezellenfeesten weet je dat je niemand kunt vertrouwen, zelfs je eigen familie niet…. Dit heb ik aan den lijve moge ondervinden.

Goochelaar Leiden

Wat was namelijk het geval? Mijn broer heeft mij er op ludieke wijze ingeluisd. Hij heeft mij namelijk geboekt om een optreden als goochelaar Leiden te verzorgen. Uiteraard wist ik dit niet, maar zo was broerlief er in elk geval zeker van dat ik niet elders een optreden zou hebben op deze dag. Een sluw opgezette val dus, waar deze goochelaar Leiden met open ogen in is getuind. Op deze dag startte ik mijn voorbereiding op een optreden net zoals op andere dagen. Altijd even kijken waar je naar toe moet, hoe laat je verwacht wordt en even kijken voor welk publiek je een optreden mag verzorgen. Goochelaar Leiden wordt je namelijk niet zomaar, je moet je wel in deze rol inleven.

Wat een verrassing

Goed gehumeurd ging ik op weg en aangekomen op de plaats van bestemming was ik meer even de Koekenbakker Leiden dan de goochelaar Leiden. De verrassing was compleet en dat ik niet zou gaan optreden was nu wel heel erg duidelijk. Ik heb genoten van een zeer geslaagd vrijgezellenfeest en van een heleboel leuke plekken in Leiden. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik me deze plekken niet allemaal even goed weet te herinneren. Wat ik wel weet dat ik deze dag en de nepboeking nooit meer zal vergeten.

En mijn broer? Die heb ik natuurlijk alles vergeven 🙂

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen