goochelaar-logo

Goochelaar Lelystad

Delen

spreker illusionist

Goochelaar Lelystad, wat moet je doen om een feest onvergetelijk te maken? Juist, goochelaar Lelystad uitnodigen. Vingervlug, komisch en uniek voor jouw feest of event in en om Lelystad!

Als je zoals ik uit het zuiden van het land moet komen, dan ben je niet zomaar een goochelaar Lelystad. Want weet ik nu van Lelystad en hoe kan ik mij nu een goochelaar Lelystad noemen als ik nauwelijks iets van deze relatief jonge stad af weet? Voor een optreden werd ik in deze hoofdstad van de provincie Flevoland verwacht. Ik zoek graag de interactie met mijn publiek en dan is het goed om je vooraf een beetje in te lezen in de regio of stad van optreden.

De Batavia

Na wat research groeide ik voor mijn gevoel al snel in mijn rol als goochelaar Lelystad. De stad is vernoemd naar ingenieur Lely en natuurlijk weet ik wat hij betekent heeft voor de Zuiderzeewerken. Lelystad heeft een aantal bezienswaardigheden en twee daarvan wil ik graag met je delen. De één is de Batavia werf waar de inmiddels bekende replica van V.O.C. schip De Batavia is gebouwd. De ander is het natuurgebied in de directe omgeving van Lelystad, de Oostvaardersplassen.

Bij mijn weten is er zelfs een film gemaakt over dit unieke stukje natuur in “het nieuwe land”.

Goochelaar Lelystad

Toen ik deze info allemaal aan het doornemen was besefte ik eigenlijk wat een mooi beroep ik toch heb. Ik kom op de mooiste en leukste plaatsen, maar geniet daar eigenlijk te weinig aan. Ik heb me dan ook echt voorgenomen om hier eens terug te komen, maar dan als Marc en niet als goochelaar Lelystad.

Daar sta je dan

Ik was keurig op tijd voor mijn optreden en parkeerde mijn auto. Toen ik uitstapte had ik al wel zo mijn twijfels of ik weg zou komen van deze plek, maar ach, dat zou wel loslopen……toch? Nou, niet dus. Het optreden als goochelaar Lelystad ging van een leien dakje. Leuke interactie met het publiek en veel hilarische momenten. Top dus, maar toen kwam ik weer terug bij mijn auto. Drama om weg te komen en ik kon niet anders dan de hulp van mijn publiek inroepen om me los te krijgen.

Daar sta je dan als goochelaar Lelystad, kan niet eens mijn eigen auto los toveren. De feestgangers hadden me snel los en dat moest gevierd worden. Ik heb als dank nog drie kwartier voor deze vriendelijke lui gegoocheld onder het genot van heel, heel veel cola.

Wederom een avond om nooit te vergeten.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen