goochelaar-logo

Goochelaar Maastricht

Delen

goochelaar balletje balletje

Goochelaar Maastricht zorgt voor een unieke ervaring in het zuiden van het land, een combinatie van vingervlugheid, comedy en ijzersterke trucs maakt hem tot dé goochelaar voor ieder event in Maastricht en omgeving.

goochelaarEen optreden waar ik echt naar uit keek was mijn optreden als goochelaar Maastricht. Het zuiden van ons land ligt mij wel en Limburg is op de één of andere manier toch echt anders dan anders. Het eigen karakter van deze provincie vindt je eigenlijk terug in alles en dat maakt Limburg nu juist zo interessant.

Maar als je weet dat de Limburgers zo’n eigen cultuur en karakter hebben, hoe bereidt je je dan voor op een optreden als goochelaar Maastricht? Om eerlijk te zijn had ik geen idee en daarom besloot ik om mijn acts nog eens goed door te nemen en het wat de voorbereiding betreft dit keer hier maar bij te laten. En zo ging ik met de gebruikelijke dosis gezonde spanning op weg naar mijn optreden als goochelaar Maastricht.

Vakantiegevoel

Vanaf het moment dat je deze stad binnenrijdt waan je jezelf een beetje in het buitenland. En dat is in dit geval louter positief. Maastricht ademt internationale klasse en stijl uit en dat bracht direct een grote glimlach op mijn gezicht. Het Vrijthof voor de gezelligheid en het optreden van André Rieu en bijvoorbeeld De Sint-Servaas Basiliek voor de historie en cultuur. Voeg hierbij een gezellig stadscentrum en een gemoedelijke bevolking en je hebt als goochelaar Maastricht niets meer te wensen.

goochelaar maastrichtGoochelaar Maastricht

Toch is er altijd wel een klein dingetje waar je tegen op ziet. En in het geval van mijn optreden als goochelaar Maastricht was dit de taalbarrière. Want natuurlijk heeft een provincie met zo’n eigen cultuur ook een eigen taal. En laat ik die taal nou net niet beheersen…. En ja hoor, mijn “angst” werd waarheid, want hoe goed ik mijn best ook deed, er waren momenten dat ik mijn publiek echt niet kon verstaan. Ik zal ongetwijfeld een paar keer flink in de maling zijn genomen, maar dat kunstje beheers ik als goochelaar Maastricht natuurlijk ook.

Zo ontstond er een gemoedelijke sfeer en was er van beide kanten hilariteit alom. Beter dan dit kon het gewoon niet worden. Hoewel….het werd voor mij zelfs nog iets beter. Ik moest en zou namelijk nog een stuk echte Limburgse vlaai eten voordat ik wegging. Tenminste, dat denk ik begrepen te hebben…

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen