goochelaar-logo

Goochelaar Nijmegen

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Mijn eerste optreden als goochelaar Nijmegen dateert alweer van enkele jaren terug. Om precies te zijn was dat in 2008. En elke keer als ik in een voor mij “nieuwe stad” op mag treden vind ik dat weer bijzonder.

Uiteraard vergeet je zo’n eerste optreden niet en in mijn geval als goochelaar Nijmegen is dit simpelweg onmogelijk. Want wat heb ik genoten van deze stad en haar inwoners!

Goochelaar Nijmegen

Natuurlijk ken ik Nijmegen best wel een beetje. Wie heeft er nu immers niet gehoord van de Nijmeegse Vierdaagse? Deze wandeltocht volbrengen, dat is voor mij nu pure magie. Maar tegenwoordig is dit wandelevenement veel meer dan dit alleen. Het is een waar volksfeest geworden, waarbij de Vierdaagse feesten inmiddels een begrip zijn geworden. Nijmegen is een bourgondische stad en misschien heeft dit wel te maken met het feit dat deze stad relatief dichtbij Duitsland ligt. De cafeetjes en restaurantjes aan onder andere de Waalkade ademen allemaal gezelligheid en gastvrijheid uit en trekken je als het ware naar binnen. Verder is Nijmegen een vrij groene stad met enkele mooie parken. Het bekende Kronenburg park uit de gelijknamige hit van Frank Boeijen is hier een goed voorbeeld van.

Een waar feestje

Een goochelaar Nijmegen staat of valt natuurlijk met zijn publiek. Het Nijmeegse publiek was mij natuurlijk nog niet eerder bekend en dan blijkt dat ook een goochelaar Nijmegen maar gewoon een mens is. Enige spanning is mij dan ook niet vreemd en als je als goochelaar Nijmegen het publiek niet aanvoelt wordt het simpelweg voor beide partijen niet de avond waar je van tevoren op hoopt. Mijn Nijmeegse vuurdoop bleek al direct vanaf de start een groot succes.

Soms heb je van die avonden dat het publiek volledig meewerkt en het Nijmeegse publiek deed dit volop. Op deze momenten voel ik me als een vis in het water en is een optreden voor mij zoveel meer dan alleen een optreden. In de loop der jaren heb ik inmiddels al heel wat optredens als goochelaar Nijmegen mogen verzorgen. Tot nu toe is elk optreden in deze mooie stad een waar feestje geweest. Voor mij, maar aan de reacties van de mensen uit de zaal te horen, ook voor hen. Ik hoop dan ook van harte dat ik hier nog vaak op mag treden.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen