goochelaar-logo

Goochelaar Noord-Brabant

Delen

goochelaar balletje balletje

Goochelaar Noord-Brabant – Misschien dat je al eens een blog over mijn belevenissen en passie voor het goochelen hebt gelezen. Het zal je dan vast niet zijn ontgaan dat ik een echte Brabander ben. En, net zoals alle Brabanders, ben ik maar wat trots op mijn zo geliefde provincie.

Goochelaar Noord-Brabant

Hier voel ik me dan ook echt thuis. Natuurlijk denk ik er wel eens over na waar dit gevoel precies vandaan komt. Lang hoef ik nooit na te denken, want Brabant staat voor mij gelijk aan:

  • Thuis komen
  • Bourgondisch
  • Carnaval
  • Gezelligheid

Het gekke is dat, hoewel ik me hier juist zo thuis voel, ik toch altijd net wat meer gespannen ben dan anders als ik een optreden als goochelaar Brabant mag verzorgen. Als goochelaar Brabant speel je als het ware een thuiswedstrijd. En is het thuispubliek niet altijd het meest kritische publiek dat er is? Dit is een druk die ik mezelf opleg, want aan het Brabantse publiek kan dit simpelweg niet liggen.

Van alles te beleven

Natuurlijk vertel ik je graag wat meer over “mijn provincie”. Natuurlijk vind je hier bekende steden als Eindhoven, Breda en Tilburg. Stuk voor stuk steden waar van alles te beleven is, voor zowel jong als oud. Laat ik in dit rijtje ook zeker Den Bosch niet vergeten. Als je hier bent, vergeet dan niet een Bossche bol te bestellen. Een heerlijke lekkernij, waar ook deze goochelaar Brabant snel voor zwicht.

Misschien net iets minder bekend, maar absoluut de moeite van het bezoeken waard zijn steden als Waalwijk, Etten-Leur, Goirle en Bergen op Zoom. Geniet van de rijke cultuur en historie die ook deze steden te bieden hebben en sluit af met culinair geniet, zoals je dit alleen in bourgondisch Brabant kunt doen.

Unieke natuurgebieden

Als goochelaar Brabant kom ik op vrijwel elke plek in deze provincie. Als ik naar een optreden rijd, dan geniet ik van de prachtige natuur en begrijp ik dat deze provincie bij toeristen uit binnen -en buitenland geliefd is. De Loonse en Drunense Duinen, de Biesbosch, de Groote Peel en de Kempen zijn zomaar voorbeelden van unieke natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ik denk dat ik dit laatste ook maar eens iets meer ga doen ?, want een goochelaar Brabant moet natuurlijk wel in goede conditie zijn.

Enthousiast

Ik hoop dat ik je in dit korte blog een klein beetje enthousiast heb kunnen maken voor mijn zo geliefde Brabant. Zowel als zijnde Marc als zijnde mijn alter ego, Goochelaar Noord-Brabant, nodig ik je dan ook van harte uit om deze mooie provincie eens met een bezoek te vereren. En mocht je dan in de gelegenheid zijn om een optreden van mij bij te wonen, dan hoor ik graag wat je van “mijn provincie” vindt.

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen