goochelaar-logo

Goochelaar Noord-Holland

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Goochelaar Noord-Holland – Met enige regelmaat mag ik graag met een aantal vrienden een pilsje drinken. Even lekker ontspannen en even bijkletsen. Natuurlijk komt dan mijn werk als goochelaar dan wel eens ter sprake.

Goochelaar Noord-Holland

Eén van de leuke dingen aan mijn vak is dat ik in het hele land optreed en daarmee dus nogal eens ergens kom. Zo vertelde ik laatst dat ik een optreden als goochelaar Noord-Holland had gegeven en dat ik Noord-Holland heb leren kennen als een heel gezellige provincie met een groot gevoel voor humor. Een aantal vrienden dachten bij Noord-Holland aan heel andere dingen, namelijk:

  • Files
  • Randstad
  • Schiphol
  • Druk druk druk

Ik moest even lachen, want als je uit het Brabantse land komt, dan kan ik me aan één kant best voorstellen dat dit de eerste dingen zijn die bij je opkomen. Want de eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ook ik ooit zo over deze provincie dacht.

Na afloop liet één van de toeschouwers mij een truc zien, die ik tot op de dag van vandaag nog niet heb weten te ontrafelen…

Bijzondere herinnering

Dankzij de vele optredens die ik als goochelaar Noord-Holland heb mogen verzorgen leer je een provincie beter kennen. Natuurlijk, deze provincie is druk, maar deze provincie heeft wel degelijk een aantal hele leuke, mooie en interessante dingen te bieden.

Vanzelfsprekend is daar Amsterdam, hoofdstad van ons land en een stad waar 24/7 iets te beleven is. Of je nu naar Madame Tussauds gaat, naar Het Rijksmuseum of een rondvaart in de Amsterdamse grachten gaat maken, vervelen is er niet bij. De provinciehoofdstad is een andere stad, namelijk Haarlem. Een prachtige stad met een rijke historie en eentje waarin ik een bijzondere herinnering aan heb. Ik heb hier namelijk eens opgetreden en na afloop liet één van de toeschouwers mij een truc zien, die ik tot op de dag van vandaag nog niet heb weten te ontrafelen…schitterend! Over interactie met het publiek gesproken…

Natuurlijk mag ook Zandvoort niet ontbreken als je het over Noord Holland hebt. Een gezellige badplaats die jaarlijks op veel toeristen uit binnen -en buitenland kan rekenen. Verder heb je nog het eiland Texel dat ook bij deze provincie hoort en ook een gebied als Het Gooi met plaatsen als Hilversum, Laren en Blaricum is de moeite van het bezoeken waard.

Bijzondere mensen

Maar wat is een provincie nu helemaal zonder haar inwoners? Helemaal niets natuurlijk en de Noord-Hollanders zijn een bijzondere slag mensen…in positieve zin hoor! Ze zijn heel direct en hebben een groot gevoel voor humor. Optreden als goochelaar Noord-Holland is echt hartstikke leuk, maar je moet wel scherp zijn en bij de les blijven. Voor je het weet word je in de maling genomen, maar dat is mijn vak 🙂

Hoe gezellig ik het in het Noord-Hollandse ook vind, toch rij ik altijd weer graag terug naar mijn vertrouwde Brabant. Ik zet dan de radio aan en soms, heel soms hoor ik dan Guus Meeuwis zingen: “dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht”…En zo is het maar net!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen