goochelaar-logo

Goochelaar Overijssel, een prachtige job!

Delen

goochelaar marc woods inhuren

Op de één of andere manier heb ik iets met de wat meer oostelijk gelegen provincies. Niet dat ik met de andere provincies niets heb, in tegendeel! Ik kan er niet precies de vinger op leggen wat het is, maar ik voel me hier gewoon snel thuis. Zeker als Goochelaar Overijssel.

Goochelaar Overijssel

Misschien heeft het te maken met de “down to earth” mentaliteit en de droge humor…zeg het maar. Overijssel is zo’n provincie waar ik me erg op mijn gemak voel als ik een optreden als goochelaar Overijssel mag verzorgen.

Ik kom hier regelmatig en zo weet ik inmiddels dat deze provincie uit vijf regio’s bestaat, namelijk:

De mensen hier zijn altijd in voor een praatje en zeker ook voor een geintje.

Elke van deze regio’s heeft zijn eigen karakter, terwijl er daarnaast ook zeker raakvlakken zijn. Wat me altijd opvalt als ik als goochelaar Overijssel mijn opwachting maak is de eerder genoemde nuchterheid en de super relaxte sfeer. De mensen hier zijn altijd in voor een praatje en zeker ook voor een geintje. Ze zullen het niet nalaten om die goochelaar uit Brabant zelf eens in het ootje te nemen. Geweldig en dat houdt me scherp!

Overijssel, het bezoeken meer dan waard

Ik kom hier overigens niet alleen graag voor mijn optredens als goochelaar Overijssel. Ook als “gewoon Marc” kom ik hier graag. Overijssel heeft verschillende leuke steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Deventer en Kampen zijn bijvoorbeeld schilderachtige steden, gelegen aan de rivier de IJssel. Hier kun je je hart ophalen aan geschiedenis en cultuur. Beide steden waren immers Hanzesteden en belangrijk voor de ontwikkeling van het gebied. Verder naar het oosten vindt je plaatsen als Enschede, Almelo en Hengelo. Hier kun je prima een dagje winkelen en aansluitend een hapje eten en drinken in één van de vele horecagelegenheden. Genemuiden en Hardenberg moet je ook zeker eens aandoen als je er in de buurt bent en dit zelfde geldt voor het Twentse Ootmarsum.

Iets met een horloge dat ik vergeten was terug te geven na een zakkenroller act.

Aan de provinciehoofdstad, Zwolle, koester ik warme herinneringen. Ik heb hier ooit een optreden als goochelaar Overijssel mogen verzorgen dat ik niet snel zal vergeten. Iets met een horloge dat ik vergeten was terug te geven na een zakkenroller act. Ach, zo zie je maar dat ook ik gewoon maar een mens ben. Een mens die elke keer weer geniet van Overijssel, geniet van de mooie streken die deze provincie rijk is en zeker ook geniet van de mensen die hier wonen.

Ik hoop hier dan ook nog vaak terug te komen!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen