goochelaar-logo

Goochelaar per privéjet

Delen

goochelaar op bedrijfsfeest

Als goochelaar/illusionist maak ik de leukste en gekste dingen mee. Natuurlijk ben ik hier voor een deel zelf verantwoordelijk voor met een beroep als dit. Dit magische vak brengt me in aanraking met de meest uiteenlopende mensen, zowel in binnen –als in buitenland. Met andere woorden, ik kom nog wel eens ergens en dat zorgt voor de nodige afwisseling en gezonde spanning.
In veel gevallen reis ik met de auto. Natuurlijk komt het wel eens voor dat ik voor een optreden in het buitenland met het vliegtuig reis, maar dit zijn natuurlijk de krenten in de pap. Vanzelfsprekend pak ik dan altijd een reguliere lijnvlucht, want het beroep van goochelaar heeft me nog niet de mogelijkheden geboden tot het aanschaffen van een privéjet. Dit is alleen voor de allerrijksten weggelegd en niet voor Marc Woods.

Privejet

Toch heb ik me één keer even tot de allerrijksten der aarde mogen rekenen. Zo ben ik namelijk eens benaderd om een optreden te verzorgen tijdens een ontbijtsessie op een grote internationale beurs in Denemarken. Mijn opdrachtgever stelde mij een privéjet ter beschikking en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Wat een bijzondere ervaring was dit zeg! Wat een weelde en wat een luxe en erg leuk om dit een keer mee te mogen maken.

Beide benen op de grond

Gelukkig ben ik iemand die met beide benen op de grond blijft staan. Want hoe leuk en bijzonder dit ook was, het moet wel bij je passen. VIP zijn voor een dag is super en ik zou dit zeker best nog eens willen zijn. Maar uiteindelijk is rijkdom een verschijnsel waar lang niet iedereen gelukkiger van wordt. Rijkdom zit in de geest, niet in je portemonnee.

Ook voor jou

Mijn vroege optreden tijdens het ontbijt in Denemarken zal ik nooit vergeten. Ik koester hier warme herinneringen aan. Niet alleen aan de reis per privéjet, maar zeker ook aan het optreden zelf. Denk nu niet na het lezen van dit verhaal dat ik niet graag een optreden voor jou verzorg.

Boek me gerust voor onder andere:

Bruiloften en partijen
Personeelsfeesten
Bedrijfsborrels
Verjaardagen
Beurzen

Ik kom gewoon op eigen gelegenheid naar je toe hoor, maar mocht je toevallig een privéjet ter beschikking willen stellen 🙂

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen