goochelaar-logo

Goochelaar restaurant

Delen

goochelaar boeken

Restaurants zitten momenteel in een ENORME concurrentiestrijd, het is een komen en gaan van gasten met allerlei veiling-site deals en het lijkt erop dat de gasten het liefst buiten de deur eten voor een prikkie. Als eigenaar van een horeca zaak is het noodzaak om mee te bewegen en in deze dynamische omgeving vaste voet aan de grond te krijgen. Goochelaar restaurant | Ontdek de 6 redenen om een goochelaar in te zetten in jouw restaurant!

Er zijn ongelooflijk veel plekken om uit eten te gaan, loop eens door de stad en tel het aantal restaurants eens wat je ziet, als consument is het moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod. Honderden restaurants sluiten per jaar hun deuren als gevolg van een gebrek aan strategie.

Het klinkt misschien als de bekende wc-eend quote, maar:

HEB JE EEN RESTAURANT OF BEN JE DE MANAGER? DAN HEB JE EEN GOOCHELAAR NODIG!

Een goochelaar is tijdens zijn werk in het restaurant de perfecte vertegenwoordiger van jouw restaurant, aan tafel vertoont hij de meest wonderbaarlijke trucs en je gasten zullen terugkerende gasten worden. Ze willen het namelijk nog een keer beleven, en niet alleen dat ze willen ook dat hun relaties (vrienden, familie, collega’s) het beleven!

Waarschijnlijk ben je nog wat sceptisch maar laat ik proberen om je met een aantal argumenten te overtuigen.

Goochelaar restaurant…als aanvulling (geen stoorzender)

Veel entertainment eist de volledige aandacht van uw gasten, terwijl een restaurant goochelaar op eenvoudige wijze van tafel naar tafel beweegt om alleen hen te animeren en de andere gasten ongestoord te laten genieten van hun avondje uit. Als het moment daar is zijn ook de andere tafels aan de beurt, natuurlijk niet tijdens het eten maar juist tijdens het moment dat ze aan het wachten zijn op hun gerecht.

Wachttijd verdwijnt

Dat brengt mij gelijk op het volgende punt, tijdens de topdrukte in een restaurant kan het gebeuren dat de keuken er iets langer over doet dan normaal. Dit is GEEN ENKEL PROBLEEM wanneer een goochelaar aanwezig is, tijdens het wachten trakteert hij de gasten op een unieke show aan tafel. De wachttijd zal hierdoor compleet vergeten zijn en je wint met gemak een kwartier (of meer) voor de keuken zonder dat de gasten er ook maar iets van gemerkt hebben. En dan heb ik het nog niet eens over de andere voordelen gehad…

Zeer populair

Goochelaars zijn érg populair bij het grote publiek, dat komt door een aantal zeer goede televisieprogramma’s die magic weer hip en cool hebben gemaakt. De nieuwe generaties zijn klaar voor “mindblowing magic”, ze kennen het van televisie en nu gewoon bij jou in het restaurant…LIVE…aan tafel! Bedenk eens wat dat doet met de populariteit van je restaurant en dat alles door een goochelaar restaurant. Zelf werk ik regelmatig bij Restaurant de Werelt

Voorsprong op de concurrentie

Eerder schreef ik al dat mensen een groot aantal keuzes heeft om een avondje te gaan eten, ze willen hun geld besteden maar wel zoveel mogelijk waar voor hun geld. Je begrijpt natuurlijk al waar ik naartoe wil…toch? Als je een “Magic-night” kunt aanbieden tijdens een avondje in jouw restaurant heb je een ENORME voorsprong op de concurrentie met een goochelaar restaurant.

Terugkerende gasten

Behalve dat mensen eerder zullen kiezen voor jouw restaurant bestaat er een grote kans dat zij ook terug gaan komen, zeker wanneer een goochelaar daar op subtiele wijze op aanspoort…en vaak nemen ze ook anderen mee om deze unieke ervaring te kunnen delen met hen!

Geschikt voor iedereen

Dit is misschien wel één van de mooiste, bedenk eens wat een tafel met meerdere kinderen vindt van klassieke muziek in het restaurant, of een valse karaoke, of een stampende DJ…zij zullen het meest genieten van een goochelaar die hen betrekt bij een vingervlugge demonstratie van allerlei trucs.
Niet alleen kinderen, dit geldt ook volwassenen, voor senioren, voor ouderen, voor mensen met een beperking en ga zo maar door…goochelen is geschikt voor iedereen. Zou het daarom zo populair zijn?

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen