goochelaar-logo

Goochelaar Tilburg

Delen

congres spreker inhuren

Goochelaar Tilburg zorgt voor nét dat extra stukje sfeer op uw feest / event in en om Tilburg! Boek Marc als goochelaar Tilburg en ontmoet één van de beste Goochelaars van Nederland!

Als goochelaar treedt ik op door het hele land. Ik maak dan ook de nodige kilometers, wat overigens geen enkel probleem is. Maar zo af en toe eens een thuiswedstrijd spelen is ook wel eens lekker. Gelukkig mag ik mij met enige regelmaat transformeren tot een goochelaar Tilburg en voilà, zie hier mijn thuiswedstrijd. Een optreden als goochelaar Tilburg kost me altijd ook net iets minder voorbereidingstijd dan wanneer ik een optreden moet geven als een “goochelaar Elders”.

Inleven

Uiteraard probeer ik me altijd in te leven in het publiek dat ik voor me heb. Maar de Tilburgers ken ik behoorlijk goed en dat scheelt een slok op een borrel qua voorbereidingstijd. Natuurlijk heb ik een navigatiesysteem, want anders zou ik bij zo’n beetje elk optreden te laat arriveren. Natuurlijk kan ik dan een keertje doen alsof dit bij mijn act hoort, maar hoewel goochelaars mensen graag in het ootje mogen nemen, is dat voor mij toch wel een stap te ver hoor. Als ik als goochelaar Tilburg afreis naar deze mooie Brabantse stad heb ik geen navigatie nodig. Ik ken de stad namelijk behoorlijk goed, omdat ik hier ooit gestudeerd heb.

ICT Beheerder

In Tilburg heb ik namelijk een opleiding tot ICT-beheerder gedaan. Na het behalen van mijn diploma besloot ik dat ik mijn creativiteit meer wilde gebruiken en dat kon ik niet in een IT functie. Ik verkaste van Tilburg naar buurstad Breda en ontdekte daar op het Sint Joost (kunstacademie) mijn passie voor creatief design, maar ook voor het goochelen!

Goochelaar Tilburg

goochelaar tilburgTilburg echter zal ik nooit vergeten. Het is een fijne stad die voor elk wat wils in huis heeft. Het is een stad waar je volop kunt genieten van het goed Brabantse leven. Lekker uit eten gaan of een lekker pilsje drinken op één van de vele terrassen die Tilburg rijk is kan ik je zeker aanraden. Maar ook als je op zoek bent naar een beetje cultuur is Tilburg the place to be. De stad kent verscheidene musea, waar het Textielmuseum en het Natuurmuseum Brabant voorbeelden van zijn. Verder heeft Tilburg nog een leuk dierenpark , De Oliemeulen, midden in de stad, dus een dagje met het gezin naar deze Brabantse stad behoort ook tot de mogelijkheden.

Kom we gaan!

Ik kijk nu alweer uit naar een volgend optreden als goochelaar Tilburg. Maar nu ik bovenstaande nog eens terug lees denk ik bij mezelf: “Waarom wachten tot dit optreden als goochelaar Tilburg?”. Ik heb spontaan zin gekregen om weer eens een bezoek te brengen aan deze mooie stad met haar vriendelijke en gastvrije inwoners. “Kom je schat, we gaan weg, we gaan een dagje Tilburg doen!”

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen