goochelaar-logo

Goochelaar Utrecht

Delen

goochelaar boeken

Goochelaar Utrecht verzorgt shows in en óm Utrecht, ben je op zoek naar een show waardoor jouw gasten nog lang zullen na praten over jouw feest / event? Neem dan contact op met Goochelaar Utrecht!

Zo af en toe vind ik het erg leuk om de plaatsen waar ik heb opgetreden weer eens de revue te laten passeren. Zo was ik laatst onderweg naar een optreden in het westen van het land. Toen ik op een gegeven moment Utrecht op de borden zag staan dwaalden mijn gedachten dan ook direct af naar mijn optredens als goochelaar Utrecht die ik in deze stad heb mogen geven.

Bruisende stad

Utrecht is een stad waar ik graag kom. Niet alleen kan ik mijn ei hier goed kwijt als goochelaar Utrecht, maar ook als de reguliere Marc weet ik deze stad op waarde te schatten. Het Beatrixtheater, het knooppunt van ons spoorwegennet, de Domtoren, de gezelligheid rondom de Utrechtse grachten en ga zo maar hoor. Voeg hier nog eens aan toe dat het een bruisende studentenstad is en je begrijpt dan misschien precies wat ik bedoel.

Jaarbeurs

Goochelaar Utrecht Improviseert

Ondanks dat dit best zwaar is, is het meer dan leuk om me te verplaatsen in mijn rol als goochelaar Utrecht. Het publiek waar ik voor optreedt is heel divers, want vaak komen zij uit het hele land. Een specifieke voorbereiding is dan ook lastig en dus doe ik dan een beroep op mijn improvisatietalent. Gezien de leuke reacties die ik hier heb gekregen ga ik er maar vanuit dat dit improviseren gelukt is :).

Nagenieten aan de grachten

De meeste optredens die ik heb vinden ’s avonds en in de weekenden plaats. Een prettige bijkomstigheid van optredens al beursgoochelaar is dat dit voornamelijk optredens zijn die overdag plaatsvinden. En deze goochelaar geeft het eerlijk toe dat hij het best fijn vond om ook eens een avondje vrij te zijn.

Want ’s avonds na mijn optreden een drankje pakken aan de Utrechtse grachten……daar kan niet zo heel veel tegenop!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen