goochelaar-logo

Goochelaar Zeeland

Delen

illusionist inhuren

Goochelaar Zeeland – Ik ben een rasechte Brabander en dat betekent dat ik wel een “bourgondische inslag heb”. Lekker eten, drinken en gezelligheid hoort erbij en dat vind ik gelukkig niet alleen in Brabant.

Goochelaar Zeeland

Lekker eten, dat kun je wel aan “ons Brabanders” overlaten, maar ik moet eerlijk toegeven dat onze Zeeuwse buurprovincie op dit vlak ook wel van wanten weet. Bij Zeeland denk ik natuurlijk, zoals veel anderen, aan 1953 en de eeuwige strijd tegen het water. Maar ook denk ik bij de provincie Zeeland, aan de typisch Zeeuwse lekkernijen als:

Wat dit alles met goochelen te maken heeft? Meer dan je denkt, want dankzij mijn optredens als goochelaar Zeeland kom ik regelmatig in aanraking met al het lekkers uit deze mooie provincie. Maar laten we wel zijn, natuurlijk is dit niet meer dan een uiterst prettige bijkomstigheid. Want een optreden als goochelaar Zeeland is ook zonder deze heerlijkheden iets waar ik altijd met veel plezier naar uit kijk.

Over de Zeeuwen wordt gezegd dat ze zuinig zijn.

Authentiek Zeeuws

Goes is een gezellig authentiek Zeeuws dorp, maar zo kent Zeeland nog veel meer leuke en gezellige plaatsen. Het sfeervolle Middelburg en havenstad Vlissingen zijn plaatsen met karakter en een rijke historie. Kustplaatsjes als Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Vrouwenpolder en Zoutelande zijn gezellig en niet voor niets geliefd bij toeristen uit binnen -en buitenland.

Als je in de buurt van Yerseke bent, dan ga je hier natuurlijk mosselen eten en verder zijn ook plaatsen als Zierikzee en Terneuzen echt de moeite van het bezoeken waard. Oh ja, laten we ook de Deltawerken niet vergeten te noemen, want deze zijn onlosmakelijk verbonden met de provincie Zeeland.

Hartelijk en meelevend

Over de Zeeuwen wordt gezegd dat ze zuinig zijn. Ik heb dit tijdens mijn optredens als goochelaar Zeeland nog nooit ervaren. Wat ik wel ervaren heb als zijnde goochelaar Zeeland, dat is een zeer hartelijk en meelevend publiek. Een publiek dat scherp is en let op alles wat ik doe. Hier geniet ik van, want dit houdt ook mij scherp.

En als ik dan, na mijn show, beloond wordt met een uitbundig, gul en oprecht applaus, dan weet ik weer waarom ik mij zo graag transformeer tot goochelaar Zeeland…

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen