goochelaar-logo

Goochelaar Zuid-Holland

Delen

goochelaar op bedrijfsfeest

Goochelaar Zuid-Holland – Regelmatig mag ik mijn opwachting maken als goochelaar Zuid-Holland. Deze provincie grenst aan mijn zo geliefde Brabant, dus de reistijd valt dan reuze mee.

Goochelaar Zuid-Holland

En hoewel ik zeker geen hekel heb aan autorijden is er ook wel eens iets te zeggen voor een optreden “om de hoek”. Dit “om de hoek” is dan ook precies wat Zuid-Holland voor mij is, optreden bij de buurman. Denkend aan Zuid-Holland, dan is het gemakkelijk om direct over de drukte van deze provincie te beginnen. Nee, ik denk liever aan de Zuid-Hollanders zelf en dan is dit het eerste wat me te binnen schiet:

  • Harde werkers
  • “hands-on” mentaliteit
  • Directe humor met flinke dosis zelfspot
  • Vriendelijk en hartelijk

Dit heb ik niet van-horen-zeggen, maar dit ervaar ik elke keer weer als ik optreed als goochelaar Zuid-Holland. Met recht dus voor mij een feestje om hier mijn shows te mogen geven.

Dierbare herinneringen

Aan een aantal steden in Zuid-Holland koester ik warme en dierbare herinneringen. Zo heeft mijn broer me ooit naar Leiden gelokt, zogenaamd om een optreden te verzorgen. Bij aankomst echter geen regulier optreden, maar was ik de hoofdact op mijn eigen vrijgezellenfeest. In Dordrecht heb ik opgetreden als goochelaar Zuid-Holland op een kerstmarkt. Mocht je in de veronderstelling zijn dat kerstmarkten alleen in Duitsland te vinden zijn……kom eens met kerst naar Dordrecht! In de provinciehoofdstad, Den Haag, heb ik ooit samen met mijn broer gewerkt. Een unieke ervaring waar we het nog vaak over hebben.

Je zou verwachten met al deze bedrijvigheid dat er geen ruimte meer is voor “groen”.

Deze provincie behoort tot één van de dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld. Rotterdam met zijn wereldhaven draagt hier uiteraard een behoorlijk steentje aan bij. ZH is met steden als Leiden en Delft ook zeker een provincie voor studenten te noemen. In Den Haag is de overheid van nature sterk vertegenwoordigd. Niet alleen met het Binnenhof, maar ook met verschillende departementen.

Gouda staat bekend om zijn kaas en kaarsen en is geliefd bij zowel toeristen uit binnen- en buitenland. Tot slot, om de veelzijdigheid van deze provincie te benadrukken, vind je hier een aantal leuke en gezellig badplaatsen: Scheveningen, Katwijk, Noordwijk en Kijkduin.

Geen groen?

Je zou verwachten met al deze bedrijvigheid dat er geen ruimte meer is voor “groen”. Niets is minder waar! De Nieuwkoopse plassen, het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Keukenhof in Lisse zijn slechts enkele voorbeelden van het Zuid-Hollandse groen.

Nu ik over Zuid-Holland schrijf en nadenk krijg ik spontaan zin om mij weer eens te transformeren tot goochelaar Zuid-Holland. Een blik in mijn agenda leert dat ik niet lang hoef te wachten. En daar ben ik dan ook maar wat blij mee, want goochelen in Zuid-Holland is en blijft voor mij een feestje!

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen