goochelaar-logo

Goochelaar Zwolle

Delen

goochelaar marc woods

Goochelaar Zwolle, is de beste keuze als u op zoek bent naar een show in en rond Zwolle. Met een flinke dosis humor, twee handige handen en een berg aan ervaring wordt ook uw feest of event onvergetelijk!

De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik in het noorden van het land niet zo goed de weg weet te vinden. Ik ben dan ook, net als veel andere mensen, dolblij met mijn navigatievriend in de auto. Dankzij dit fijne stukje elektronica ben ik tenminste op het juiste tijdstip op de juiste plaats aanwezig. Zo moest ik eens voor een optreden naar Zwolle. Voorafgaand aan een optreden probeer ik altijd wat informatie in te winnen over de stad of het dorp waar ik naar toe ga. Zo transformeer ik mijzelf in een echte “goochelaar Zwolle”.

Veelzijdig Zwolle

goochelaar zwolleDeze goochelaar Zwolle bleek de weg naar de provinciehoofdstad van Overijssel prima te kunnen vinden en ik verbaasde me over de veelzijdigheid van deze leuke stad. Moderne huizen en gebouwen met veel groen, waardoor ik me hier al snel thuis voelde. Ook blijkt er in Zwolle veel uit de oudheid bewaard te zijn gebleven, dus ik ben van plan om zeker eens terug te komen voor een nadere kennismaking met deze stad.

Goochelaar Zwolle werd bijna…

De voortekenen voor mijn optreden waren allemaal goed en het beloofde een mooi optreden als goochelaar Zwolle te worden. De sfeer onder het gezelschap dat op mijn komst rekende zat er al goed in. Er werd volop gelachen en gekletst en dat zie ik natuurlijk graag. Mijn optreden hier werd een daverend succes, alleen….. Alleen was deze goochelaar Zwolle een kleinigheidje vergeten en daarmee was hij bijna verandert in een klein crimineeltje Zwolle. Wat was het geval?

Zakkenroller

Bij één van mijn acts rol ik het horloge van iemand uit het publiek. Ook dit keer werkte de act als vanouds en dus hilariteit alom. De sfeer was zo goed dat ik toen helemaal vergeten ben om de dame in kwestie haar horloge terug te geven. Hier kwam ik uiteraard pas achter toen ik geen goochelaar Zwolle meer was, maar weer gewoon Marc Woods. Enig speurwerk leerde dat ik geluk had en de dame redelijk bij mij in de buurt woonde. Het horloge kon ik dan ook gelukkig weer snel aan de rechtmatige eigenaresse terug geven. Mijn optreden als goochelaar Zwolle zal ik hierdoor niet snel vergeten!

0 +
Optredens op zijn naam
0
Vakprijzen gewonnen
0 +
Jaar ervaring
0
Verschillende landen
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen