goochelaar-logo

Goochelaars in de dop

Delen

goochelaar marc woods

Bij veel optredens die ik doe, vooral tijdens een familiefeest kom ik kinderen tegen die zelf ook bezig zijn met goochelen. Het is geweldig om te zien met hoe serieus deze goochelaars in de dop bezig zijn met deze geweldige hobby. Nou heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, maar ik ben eerlijk ik blijf het schitterend vinden om een mooie truc te zien.

Als klein jongetje was ik al helemaal wild van goocheltrucs, goochelaars en alles wat met magic te maken heeft…ik heb een paar keer een goochelaar op zien treden toen ik zelf nog een kind was en op één of andere manier heeft het me altijd weten te raken. Ook jongleurs, zangers, dansers, acrobaten en meer van dat soort artiesten trokken op één of andere manier mijn aandacht.

Nu behoor ik zelf tot deze groep artiesten en hoop ik niet alleen kinderen maar ook volwassenen te inspireren om zich (al is het maar minimaal) te verdiepen in deze vorm van vermaak. Het leuke is dat goochelen de geest prikkelt, je leert anders te kijken naar problemen, en je gaat oplossingsgericht te werk…

Tijdens mijn basisschool periode heb ik regelmatig een “goochelshow” vertoont aan de rest van de school…ik kan me zomaar voorstellen dat dat qua niveau nog niet heel spectaculair was, maar het deerde mij niet…als ik maar in die schijnwerper stond. , en dat vind ik nog steeds ontzettend leuk!

Ik ken ook een truc

Als iemand mij verteld dat hij/zij ook een truc kent, dan vind ik het ontzettend fijn om deze persoon ook de ruimte te geven zodat het publiek ook even de aandacht aan deze goochelaar in de dop kan geven. Het zijn niet altijd kinderen moet u weten, er zijn genoeg volwassenen die het leuk vinden om te laten zien hoe makkelijk onze zintuigen om de tuin zijn te leiden.

Maar op het moment dat er een kindje met een hoge hoed naast mij komt staan en zegt dat hij ook goochelaar is, dan voel ik niets anders dan enthousiasme…geweldig vind ik dat! Die goochelaar in de dop maak ik op zo’n moment dan ook graag de ster van de dag…je moet ze dan eens zien stralen

Omarmen

De momenten dat dit je gebeurt moet je jezelf als goochelaar / artiest even op de achtergrond schuiven, er zijn collega’s die hier moeite mee hebben, maar juist deze momenten moet je omarmen…JUIST dit moment maakt een optreden onvergetelijk, kijk die oma op de foto maar eens trots naar haar kleinzoon kijken, dat is waarom een artiest wordt teruggevraagd…en letterlijk in dit geval want ik heb meerdere goede contacten overgehouden aan dit bewuste optreden. En dat allemaal dankzij die jongeman met die hoge hoed…bedankt goochelaartje 😉

Optredens op zijn naam
0 +
Vakprijzen gewonnen
0
Jaar ervaring
0 +
Verschillende landen
0
Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zij gingen jou voor

Wat anderen zeggen